Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj
09-11-2009, 07:41 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:19 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj
Iancu: "Sper să nu fiu nevoit să ascult cum îmi urează alţii de sănătate"
Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, vineri, că adversara din 16-imilor de finală ale Cupei României, Sănătatea Cluj, trebuie luată în serios după ce în ultimele sezoane a eliminat formaţii cu tradiţie în fotbalul românesc.
"Sper să nu fiu nevoit să ascult cum îmi urează alţii de sănătate după meciul cu echipa din Cluj. Eu zic că va fi un meci interesant, ştiu că au eliminat echipe mari în ultimii ani din Cupa României, UTA, Universitatea Cluj", a spus Iancu, făcând referire la declaraţia de acum doi după ce UTA a fost eliminată de formaţia din al treilea eşalon şi le-a urat "sănătate" arădenilor. FC Timişoara va întâlni formaţia de Liga a III-a, Sănătatea Cluj, în 16-imile de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri la Casa Fotbalului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:14 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-11-2009 07:41 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:43 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-23-2009, 05:53 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-23-2009, 05:54 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-24-2009, 03:43 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-24-2009, 03:50 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut