Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj
09-24-2009, 03:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj
Sabău: "A fost un joc bun de antrenament, e un scor fără comentarii"
Antrenorul lui FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, miercuri, după victoria cu Sănătatea Cluj, scor 7-0, din 16-imile Cupei României, că este mulţumit de jocul echipei, mai ales pentru că a folosit mai multe rezerve.
"E un joc care mi-a dat posibilitatea să văd la lucru şi băieţi care au fost folosiţi mai puţin în acest sezon. Unii au fost mai timizi, alţii mai ambiţioşi, dar vom vedea care sunt până la urmă de prima echipă. Acest meci l-aş caracteriza ca fiind un joc bun de antrenament, e un scor fără comentarii. Mă bucur că am reuşit să construim fără probleme pe un teren bun. Cred că aş fi putut să intru şi eu pe teren la 5-0, pentru că aş fi făcut faţă cu siguranţă", a spus Sabău. Fostul internaţional consideră că oaspeţii nu au de ce să fie supăraţi după acest meci, chiar dacă au primit nu mai puţin de 7 goluri: "Nu cred că sunt afectaţi de scor, ci mai degrabă impresionaţi de nocturnă şi de publicul nostru cald". Tehnicianul Sănătăţii Cluj, Radu Sabo, a afirmat că este mulţumit de evoluţia elevilor săi din prima repriză, atunci când au încasat doar două goluri. "Ne aşteptam să avem un meci greu, s-a văzut diferenţa de valoare, dar nu cred că scorul reflectă ce s-a jucat pe teren. Pentru noi e un lucru mare însă că am ajuns până aici. În prima repriză chiar am reuşit să facem faţă, dar în partea a doua s-a văzut că mai avem mult de lucru. Până la urmă e bine că am reuşit şi atât", a opinat fostul jucător al Universităţii Cluj şi al Gloriei Bistriţa, care are 51 de goluri în primul eşalon. Sabo a explicat şi motivul pentru care a decis să-l trimită pe teren pe patronul echipei Aurelian Ghişa, deşi acesta are 45 de ani: "Eu l-am băgat pe patron în joc, nu mi-a cerut el. Se antrenează cot la cot cu echipa, e un om extraordinar şi ne bucurăm că e tot timpul lângă noi". Finalista ediţiei trecute a Cupei României, FC Timişoara, a realizat, miercuri, cel mai mare scor din 16-imile competiţiei, după ce s-a impus în faţa formaţiei de Liga a III-a Sănătătea Cluj cu 7-0. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:14 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:41 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:43 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-23-2009, 05:53 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-23-2009, 05:54 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-24-2009, 03:43 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Timişoara - Sănătatea Cluj - Sebi Raducu - 09-24-2009 03:50 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut