Chestionar: Cine se califică?
FCM Bacău
Steaua Bucureşti
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şaisprezecimi: FCM Bacău - Steaua Bucureşti
09-22-2009, 02:12 PM
RE: Şaisprezecimi: FCM Bacău - Steaua Bucureşti
Panduru: "Nu ar trebui să avem emoţii cu FCM Bacău, sper că băieţii şi-au revenit"

Managerul general al Stelei, Basarab Panduru, a declarat, marţi, că partida cu FCM Bacău le poate pune probleme roş-albaştrilor pentru că trec printr-o perioadă mai grea, dar speră că jucătorii şi-au revenit şi se vor calfica în optimele Cupei României.

"Meciul cu FCM Bacău nu va fi uşor, în primul rând pentru că se joacă în cupă şi se poate întâmpla orice. Teoretic nu ar trebui să avem emoţii, dar nu se ştie. E bine că vom avea mulţi suporteri alături de noi, pentru că suntem iubiţi în acea zonă a ţării, dar aş prefera ca fanii să fie alături de noi în Ghencea. Sper că băieţii şi-ai revenit după tot ce s-a întâmplat, chiar dacă relaţia cu foştii antrenori a fost una bună. Trebuie să treacă peste asta, să joace fotbal şi să meargă mai departe", a spus Panduru, care adăugat: "Nu cred că apele s-au liniştit încă la club, chiar dacă s-a dat impresia asta după victoria cu Pandurii. Sper însă să se rezolve, pentru că ne aşteaptă jocuri foarte grele".

Panduru a afirmat că situaţia cu suporterii Stelei este delicată, însă singurul care poate face ceva în acest sens este doar patronul Gigi Becali. "Mihai Stoichiţă o să semneze contractul, pentru că are încredere în el, dar nu ştiu dacă suporterii vor protesta în vreun fel. Orice e posibil, pentru că este o perioadă delicată. Fanii trebuie să vină la meciuri, pentru că avem nevoie de ei. Nu ştiu dacă pregătesc acţiuni de protest, eu vreau doar să fie alături de echipă. Nu ştiu dacă eu pot face ceva să ameliorez situaţia. Doar Gigi este în măsură să ia atitudine şi, din câte ştiu eu, el vrea să aibă o întâlnire cu suporterii pentru a pune lucrurile la punct".

Întrebat ce părere are despre înregistrarea prezentată la Digi Sport, în care era prezentat un jucător al Stelei, care sub protecţia anonimatului a povestit ce s-a întâmplat la puaz meciului cu Şerif, atunci când Gigi Becali a intrat în vestiar, Panduru a precizat: "Acea înregistrare mi s-a părut o povestioară, pentru că au fost unele lucruri care nu se legau. Ce pot să vă spun eu este că i-am auzit pe jucători în vestiar şi spuneau că vor să semneze toţi o petiţie, iar clubul să dea în judecată postul de televiziune".

Managerul roş-albaştrilor a menţionat că Dayro Moreno şi Mihăiţă Pleşan ar putea reveni la prima echipă, însă este de părere că aceştia nu pot evolua în meciul cu Twente pentru că nu sunt pregătiţi. Panduru a discutat şi despre situaţia accidentaţilor şi singurul indisponibil pentru jocul cu FCM Bacău este polonezul Golanski: "În cazul lui Pawel vom şti exact ce are joi. Andrei Ionescu a avut o contuzie, dar acum şi-a revenit şi e apt. Tătăruşanu e şi el apt, dar doctorul a considerat că e bine să facă o pauză de câteva zile şi a fost menajat. În cazul lui Emeghara şi Ovidiu Petre nu pot să spun prea multe, pentru că ei au stat cam un an, iar situaţia lor e mult mai complicată".

În altă ordine de idei, Panduru a fost întrebat de ce nu s-a dus la vestiar la pauza meciului cu Şerif Tiraspol: "A fost primul meci joc şi am considerat că e mai bine să nu merg. Poate, dacă eram acolo, aş fi putut evita acel conflict dintre Bergodi şi Gigi. Sau poate că nu putea fi evitat. Ce aş fi putut să fac? Să îi spun lui Gigi să nu intre? Sunt momente în care nici mie nu mi-ar conveni să intre cineva peste mine la cabine, dar asta a fost situaţia".

Oficialul formaţiei din Ghencea a lăudat şi gestul suporterilor dinamovişti, care au afişat un banner la adresa lui în partida cu Unirea Urziceni, pe care scria "Un om e cuvântul, dar mai ales fapta sa, respect Panduru". Managerul a precizat că doar un grup de oameni cu onoare şi demnitate putea fi de acord cu gestul său de a nu prelua Steaua după ce i-a promis acest lucru lui Bergodi.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Şaisprezecimi: FCM Bacău - Steaua Bucureşti - Sebi Raducu - 09-22-2009 02:12 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut