Şaisprezecimi: FCM Bacău - Steaua Bucureşti
09-22-2009, 06:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Şaisprezecimi: FCM Bacău - Steaua Bucureşti
"Putem da lovitura"
Gheorghe Poenaru ştie cum e să o învingi pe Steaua. Acum zece ani antrenorul a condus Bacăul la ultimul succes contra echipei din Ghencea: 2-1 în campionat, goluri marcate de Dănciulescu (min. 22 -autogol), Gireadă (min. 89), respectiv Luţu (min. 84). "A fost prima mea mare victorie ca antrenor", a declarat Poe, care se afla atunci la sezonul de debut in Liga l.
Steaua din acea vreme era antrenată de Emerich Ienei, tocmai trecuse de Linzer ASK în Cupa UEFA şi se pregătea să dea de pământ şi cu West Ham United. Pe "Municipal", steliştii n-au avut însă spor. "Atunci ne-am mobilizat foarte bine, cum cred că se va întampla şi acum. Chiar dacă Steaua e favorită, avem argumente pentru a repeta succesul din 1999", a anunţat tehnicianul Bacăului. În 1999, Gheorghe Poenaru a fost naşul Stelei şi egalul lui Mihai Stoichiţă. Aflat pe banca Naţionalului, "Lippi" nu a reuşit să treacă de Bacăul lui Poenaru în Cotroceni, acolo unde s-a înregistrat o remiză spectaculoasă: 2-2. În retur, FCM Bacău a condus cu scorul de 1-0 până spre final, atunci când Radu Niculescu a reuşit egalarea pentru "bancari". "Apropo de duelul cu Stoichiţă, despre el se poate spune acum că ar avea un stil mai ofensiv decât al meu deoarece are şi o echipă care îi permite acest lucru. Totuşi, eu garantez că la jocul de miercuri FCM Bacău îşi va crea destule ocazii de gol", a promis Gheorghe Poenaru. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut