Şaisprezecimi: Minerul Mehedinţi - Internaţional Curtea-de-Argeş
09-23-2009, 06:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Şaisprezecimi: Minerul Mehedinţi - Internaţional Curtea-de-Argeş
"Nu vreau sã ne facem de rîs cu Minerul"
Antrenorul Interului, Ştefan Stoica, este convins cã echipa lui va reuşi sã treacã de acest adversar şi va avea o viaţã cît mai lungã în actuala întrecere. Tehnicianul argeşenilor le atrage însã atenţia jucãtorilor lui sã nu desconsidere adversarul şi sã trateze serios acest meci, pentru cã nu vrea sã aibã parte de o ruşine.
Domnule Stoica, ce aşteptaþi de la acest meci? - Sã facem un joc bun şi sã obþinem calificarea în turul urmãtor. Chiar dacã pe prim-plan este campionatul, ne intereseazã şi Cupa României. Ne-am propus sã ajungem cît mai sus în 2009, dupã ce, anul trecut, am ajuns pînã în optimi, cînd am fost eliminaþi de Rapid. ªi conducerea clubului vrea sã facem o figurã frumoasã în acest an şi trebuie sã ne conformãm. Ce ştiţi despre adversar? - Multe lucruri nu ştiu. Este o echipã de locurile 3 - 4 în liga a treia. Antrenor este Flavius Stoican, fost jucãtor la Dinamo, şi cam atît. Vom vedea mai multe lucruri la ora meciului. Ne pot pune probleme? - Dacã nu tratezi serios orice adversar, poþi sã ai mari surprize. Am vorbit în aceste zile cu jucãtorii şi le-am cerut sã nu þinã cont cã Minerul Mehedinþi este o echipã de liga a treia. Trebuie sã ne facem jocul nostru şi sã trecem fãrã probleme de ei. Veţi menaja jucãtorii de bazã? - Da, pentru cã ne aşteaptã un joc foarte greu în campionat, duminicã, împotriva Rapidului. Am lãsat acasã opt copii şi sper ca aceia care vor intra în teren sã îşi facã datoria aşa cum trebuie şi sã nu se resimtã lipsa titularilor. Pe noi ne ajutã aceastã Cupã, pentru cã avem posibilitatea sã rodãm jucãtorii. Terenul de joc, care nu se prezintã în cele mai bune condiţii, poate fi un adversar în plus? - Indiferent de starea gazonului, noi sîntem obligaţi sã cîştigãm, pentru cã sîntem o echipã de Liga I şi trebuie sã ne respectãm blazonul. Nici nu concep alt rezultat în afara victoriei, pentru cã nu vreau sã ne facem de rîs. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Şaisprezecimi: Minerul Mehedinţi - Internaţional Curtea-de-Argeş - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:30 PM
RE: Şaisprezecimi: Minerul Mehedinţi - Internaţional Curtea-de-Argeş - Sebi Raducu - 09-22-2009, 06:49 PM
RE: Şaisprezecimi: Minerul Mehedinţi - Internaţional Curtea-de-Argeş - Sebi Raducu - 09-23-2009 06:25 PM
RE: Şaisprezecimi: Minerul Mehedinţi - Internaţional Curtea-de-Argeş - Sebi Raducu - 09-23-2009, 06:25 PM
RE: Şaisprezecimi: Minerul Mehedinţi - Internaţional Curtea-de-Argeş - Sebi Raducu - 09-23-2009, 06:27 PM
RE: Şaisprezecimi: Minerul Mehedinţi - Internaţional Curtea-de-Argeş - Sebi Raducu - 09-24-2009, 03:26 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut