Chestionar: Cine se califică?
Unirea Urziceni
Sportul Studenţesc
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şaisprezecimi: Unirea Urziceni - Sportul Studenţesc Bucureşti
09-23-2009, 07:26 PM
RE: Şaisprezecimi: Unirea Urziceni - Sportul Studenţesc Bucureşti
Mihai Stoica: "Sper să îmi împlinesc un vis mai vechi şi să cuceresc Cupa României"

După ce echipa sa a trecut cu 3-0 de Sportul, managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, speră ca în acest sezon să-şi împlinească un vis mai vechi, cucerirea în premieră a Cupei României.

"Vrem să ajungem în finală din nou. Anul trecut ne-a oprit Vasluiul, acum doi ani am pierdut în ultimul act în faţa CFR-ului, să vedem ce va fi acum. Este un vis de-al meu, să cuceresc în premieră Cupa României, trofeu pe care nu l-am obţinut de cînd sînt conducător", a spus Mihai Stoica la televiziunea sportro.

Oficialul ialomiţenilor a lansat un apel şi către spectatorii bucureşteni pentru a veni pe stadionul Ghencea la meciul pe care echipa lui Dan Petrescu îl va susţine marţea viitoare în Liga Campionilor, contra lui Vfb Stuttgart: "Ştiu că nu va fi stadionul plin, dar sper ca măcar tribuna a II-a să se umple. Noi am venit în sprijinul iubitorilor fotbalului punînd preţuri extrem de mici la bilete. Chiar s-au mirat adversarii noştri cînd au auzit că un tichet costă sub 5 euro".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Şaisprezecimi: Unirea Urziceni - Sportul Studenţesc Bucureşti - Sebi Raducu - 09-23-2009 07:26 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut