Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-22-2009, 11:27 AM
Mesaj: #289
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Juan Culio: "Meciul celor mai buni"

Juan Emmanuel Culio crede că FC Vaslui şi CFR sînt principalele favorite la titlu în Liga 1.

- Juan, e Vasluiul o echipă care se poate impune în Liga 1?
- Categoric, da! Luni va fi un meci extrem de important pentru ambele echipe. Cine învinge poate lua o opţiune serioasă pentru titlu. CFR şi Vaslui au demonstrat că au calitate şi că sînt cele mai bune echipe din România.

- Crezi că Wesley e centrul de greutate în jocul echipei lui Lăcătuş?
- Brazilianul e un jucător foarte valoros, dar o echipă nu stă într-un singur fotbalist. Noi trebuie însă să ne impunem stilul, să ne facem jocul şi să încercăm să cîştigăm. Am lucrat intens înaintea acestui joc, au fost antrenamente foarte dure, iar concentrarea e maximă.

"Să-l ajutăm pe Mandorlini!"
- Cum decurge colaborarea cu Mandorlini?

- E un tehnician bun, care lucrează foarte mult tactic şi e atent la toate detaliile. Trebuie să-l ajutăm fiindcă a preluat echipa din mers. Trebuie să cîştigăm timp pentru el şi să încercăm să-i asimilăm cît mai repede intenţiile tactice. Cu siguranţă vom arăta din ce în ce mai bine şi asta se va vedea în meciurile următoare. Dacă vom fi uniţi şi dedicaţi clubului, putem realiza din nou lucruri frumoase.

- Te deranjează faptul că se spune că CFR e o echipă favorizată de arbitri?
- Sigur că mă supără declaraţiile împotriva noastră. Nu-l înţeleg pe patronul Craiovei. Cum poate să spună că arbitrii ne cîştigă meciurile? El ar trebui să fie un exemplu, din poziţia sa de patron de echipă, nu să facă mereu scandal. I-aş recomanda să se dedice clubului său sută la sută, aşa cum la Cluj o fac Mureşan şi Paszkany. Să vorbească de Craiova, nu de CFR Cluj.

- Te mai gîndeşti la un transfer în iarnă?
- Oricine îşi doreşte să acceadă la un nivel superior, însă nu sînt disperat să plec. Cei de la Cluj mi-au oferit şansa de a juca în Champions League, iar familia mea se simte minunat aici. Sînt fericit la CFR Cluj. Au fost acele incidente cu suporterii după jocul cu Praga. Îmi cer scuze, dar atunci n-am lovit pe nimeni. N-am ce să le reproşez fanilor. Ei dau totul la fiecare meci. Şi eu încerc să dau sută la sută, dar ai şi momente mai puţin reuşite în teren.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-22-2009 11:27 AM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
70 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut