Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
12-01-2009, 09:56 PM
Mesaj: #318
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Mă gândesc la un transfer într-un campionat mai puternic!"

Mijlocaşul celor de la CFR Cluj, Juan Culio, afirmă că la finalul partidei pe care echipa sa a câştigat-o în deplasarea de la Craiova, împotriva Universităţii, în sferturile Cupei României, patronul echipei oltene ar fi intrat în vestiarul formaţiei ardelene pentru a reproşa greşelile de arbitraj. Argentinianul este fericit pentru faptul că CFR a reuşit să se impună şi în meciul de campionat din etapa precedentă pentru că astfel clujenii au reuşit să rămână în grupul de echipe ce conduce clasamentul Ligii I.

"Era o victorie de care aveam mare nevoie pentru a rămâne în grupul fruntaş. Cât despre scandal, nu mă miră deloc. Nu poţi câştiga împotriva Craiovei fără să ai parte de scandal. Patronul lor nu ştie să piardă. După meciul de Cupă a demonstrat cât este de pequenito (n.r - mititel, în spaniolă). A intrat după încheierea partidei în vestiarul nostru şi a început să ţipe şi să ne înjure, de parcă am fi avut vreo vină noi pentru niste decizii luate de arbitri", a declarat Culio pentru Cancan.

Mijlocaşul CFR-ului a vorbit şi despre situaţia sa contractuală, afirmând că se simte bine la Cluj şi cu toate că înţelegerea cu echipa ardeleană va expira peste trei ani şi jumătate, speră ca oficialii clubului să-i ofere posibilitatea să plece din Gruia în eventualitatea unei oferte avantajoase.

"Mai am contract 3 ani şi jumătate, dar normal că mă gândesc şi eu la un transfer într-un campionat mai puternic. Sper că va exista înţelegere în ceea ce mă priveşte în cazul în care va veni o ofertă avantajoasă. Oricum, eu mă simt bine la CFR", a încheiat Culio.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 12-01-2009 09:56 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
145 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut