Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
12-01-2009, 10:20 PM
Mesaj: #323
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Pârvulescu, noua ţintă a CFR-ului

Şefii ardeleni nu dau înapoi. Curăţenia de iarnă îi vizează în principal pe străinii de la CFR. Clujul vrea să "acopere" locurile libere cu fotbalişti din Liga I. Pârvulescu a redevenit ţintă de mercato pentru "feroviari".

Clujenii dau iama în piaţa românească pentru a înnoi garnitura cu care Mandorlini să atace din retur titlul şi cucerirea Cupei României. Dacă acum o lună l-au luat pe Cristi Bud de la Mediaş, ardelenii mai vor un jucător de la Mediaş, Paul Pârvulescu (21 de ani).

La momentul negocierilor pentru Bud, şefii de la CFR s-au interesat şi de preţul mijlocaşului stânga, dar au abandonat pentru moment interesul după ce au aflat că medieşenii nici nu concep o despărţire de Pârvulescu pe mai puţin de 2 milioane de euro şi jumătate, aceştia mizând şi pe interesul lui Dinamo pentru fotbalistul adus la Mediaş în 2006 de la Gloria Bistriţa. Cum "câinii" n-au oferit mai mult de 500.000 de euro plus doi jucători la schimb cu Pârvulescu, oficialii Gazului au mai lăsat din preţ. Astfel, şefii echipei lui Pustai par să fie acum mulţumiţi şi cu un milion şi jumătate de euro pentru un "divorţ" de Pârvulescu.

E şi în atenţia selecţionerului
Noua propunere pare să fie pe placul ardelenilor de la CFR, care au redeschis discuţiile cu oficialii Mediaşului dar, spun apropiaţii, oferă doar un milion de euro plus un jucător. CFR-ul pare dispusă să renunţe la atacantul împrumutat la Alba, sârbul Rade Veljovic, jucător dorit de Pustai la Gaz pentru a acoperi despărţirea de Cristi Bud. Pârvulescu e în cărţi pentru trialul pe care selecţionerul Răzvan Lucescu vrea să îl facă cu jucători din Liga I înainte de turneul naţionalei din 18-24 decembrie, din Turcia sau Spania.

48 de mii de euro pe an câştigă Pârvulescu la Mediaş, contract semnat la începutul acestui sezon

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 12-01-2009 10:20 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
79 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut