Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
12-03-2009, 05:56 PM
Mesaj: #324
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Stale Solbakken: "CFR Cluj are individualiţăţi, dar noi formăm un grup mai puternic"

Antrenorul lui FC Copenhaga, Stale Solbakken, a declarat, miercuri, în preziua partidei cu CFR Cluj, din Grupa K a Ligii Europa, că, luată individual, formaţia ardeleană este mai bună, dar elevii săi constituie un grup mai puternic, informează site-ul oficial al clubului.

"Adversarul nostru de mâine are individualităţi mai valoroase decât noi, care, în schimb, formăm un grup mai puternic. Va fi o confruntare interesantă, întrucât ambele echipei au nevoie de cele trei puncte. Pentru CFR va fi imposibil să mai spere la calificare dacă nu va câştiga, în timp pentru noi este bun şi un egal, dacă rezultatul celuilalt meci din grupă ne este favorabil. Cred că avem cea mai echilibrată grupă din competiţie. Toate echipele păstrează şanse de calificare şi, mai mult, au un parcurs bun în competiţia internă", a afirmat tehnicianul grupării scandinave.

Solbakken a mai spus că în partida tur, încheiată cu victoria formaţiei clujene, scor 2-0, CFR a fost echipa mai bună, dar a precizat că la vremea respectivă FC Copenhaga a trecut prin cel mai greu moment din actuala stagiune: "Am făcut un singur meci slab în această ediţie a Ligii Europa, iar acela a fost chiar împotriva lui CFR Cluj. Atunci, adversarul a fost mai puternic din punct de vedere fizic, însă noi am traversat cea mai dificilă perioadă din acest sezon. După partida de la Cluj, lucrurile s-au schimbat în bine şi sper ca şi mâine să confirmăm forma din ultima vreme".

Întâlnirea dintre FC Copenhaga şi CFR Cluj, contând pentru etapa a 5-a din Grupa K a Ligii Europa, din care mai fac parte PSV Eindhoven şi Sparta Praga, va avea loc joi, pe terenul grupării din capitala Danemarcei.

Clasament Grupa K: 1. PSV Eindhoven 8p, 2. Sparta Praga 7p, 3. FC Copenhaga 4p, 4. CFR Cluj 3p.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 12-03-2009 05:56 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
175 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut