Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
12-25-2009, 01:11 PM
Mesaj: #360
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"L-am descoperit într-un cartier foarte sărac!"

Motive de bucurie pentru oficialii CFR-ului. Echipa a terminat turul campionatului pe primul loc, la egalitate de puncte cu Unirea Urziceni şi Steaua, iar mai mulţi jucători ai grupării din Gruia au atras atenţia cluburilor din străinătate. Unul dintre ei este Lacina Traore, care este monitorizat de 5 cluburi puternice, conform spuselor lui Iuliu Mureşan.

"Traore e un jucător de 19 ani, un atacant cu calităţi certe. Are toate calităţile de a juca la o echipă mare. Dar chiar acum nu ştiu dacă ar ajunge la o echipă ca Chelsea sau Inter. El se va transfera eventual la ceva intermediar, între noi şi o echipă de acest gen. Într-un an şi jumătate poate ajunge la o echipă de calibrul celor pe care le-am spus. Dar nu-l dăm în orice condiţii. Cinci echipe mari ale Europei şi-au trimis scouterii la un meci din Europa League pentru el. Dar asta nu înseamnă că va fi transferat.", a declarat Iuliu Mureşan la gsptv.

Preşedintele clujenilor a continuat şi a dezvăluit cum l-au descoperit şefii din Gruia pe tânărul atacant: "Împreună cu Răzvan Zamfir am fost imvitaţi de un impresar din Coasta de Fildeş la un turneul local, am fost acolo, în capitală, la Abidjan. Am asistat la multe partide organizate de acest impresar, dar nu meciuri de profesionişti, ci de amatori, partide de cartier. Am fost într-un cartier foarte sărac, iar printre primii jucători pe care remarcat a fost Traore. Noi doi, eu cu Zamfir, eram singurii albi la meci, la care au mai asistat şi vreo 500 de localnici. Deşi terenul era chel, cu iarbă doar pe margini, echipele aveau echipamente de joc de la echipe mari. De exemplu, echipa lui Traore juca cu tricourile lui Rosenborg, trimise de Y. Kone, iar ceilalţi cu tricouri de la PSV. Şi l-am remarcat la primul meci pe Traore, el avea atunci 17 ani şi jumătate. Mi s-au părut foarte interesante vârsta lui şi tehnica. L-am rugat pe impresar ca Traore să joace în toate cele 4 partide ale turneului. După a doua şi a treia partidă eram hotărâţi să-l luăm. Am dat foarte puţin pe el, mai nimic. Mai mult am dat la impresar şi ce am mai cheltuit noi acolo...A fost o experienţă interesantă, pe care poate o să o repet. Am fost pe post de scouteri. Şi pe Viera tot aşa l-am văzut. Cu Emmanuel Kone a fost altfel, el juca deja la echipa campioană de acolo şi era în anturajul naţionalei"

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 12-25-2009 01:11 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
109 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut