Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-10-2009, 10:53 AM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Miclaus vrea sa depuna memoriu impotriva CFR

Dupa Dorin Toma, un alt jucator de la CFR vrea sa depuna memoriu impotriva propriei echipe. Casian Miclaus nu si-a primit restantele financiare pe ultimele doua luni si se gandeste sa depuna, si el, memoriu la LPF. "Eu mai am contract pana in 2010 cu CFR, dar nu am primit banii pe ultimele doua luni. Ma antrenez cu juniorii republicani, cu domnul Fesnic, la antrenamentele echipei mari nu sunt primit", a spus fundasul de la CFR.

Miclaus se afla in aceeasi situatie ca si Dorin Toma. Fotbalistul are un contract considerat de oficialii de la CFR prea mare pentru aceasta perioada de criza, iar conducerea de la CFR vrea sa ii rezilieze intelegerea.

"Este un contract semnat intre doua parti, care nu poate fi reziliat numai cu acordul ambelor parti. Nu este vina mea ca a venit criza si contractul meu este prea mare acum. Eu am vorbit cu domnul Muresan si am cerut sa mi se plateasca o parte din suma pentru a imi rezilia intelegerea. Dansul mi-a spus, insa, sa plec pur si simplu fara sa primesc niciun ban. Nu mi se pare normal sa fiu tratat asfel", a spus pentru citynews.ro Casian Miclaus.

O solutie pentru rezolvarea situatiei jucatorului ar fi fost imprumutul la alta echipa. "Am avut mai multe oferte de impumut. Puteau sa plateasca jumatate CFR Cluj si jumatate cealalta echipa si asa ar fi castigat toata lumea. Sa nu se inteleaga gresit. Cei care iubesc CFR-ul sa nu ne considere mercenari, pentru ca nu suntem. Noi vrem doar sa fie respectat un contract. Avem familii de intretinut si nu mai suntem la prima tinerete. Noi vrem sa ne intelegem cu cei de la CFR, dar nu se poate ca numai o parte sa aiba de castigat. Noi nu am gresit cu nimic fata de club", a mai spus fotbalistul de la CFR Cluj.

Casian Micalus are 32 de ani si se afla la CFR Cluj din sezonul 2005-2006. A jucat patru partide in UEFA Intertoto, iar sezonul trecut a fost imprumutat la Gloria Bistrita. Fundasul are 140 de meciuri jucate in Liga I.

In cazul lui Dorin Toma, Comisia pentru Litigii din cadrul LPF a decis ca CFR trebuie sa ii plateasca jucatorului sumele restante pentru ultimele doua luni, insa cele doua parti raman in litigiu in ceea ce priveste contractul pe ultimul an.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-10-2009 10:53 AM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut