Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-16-2009, 06:14 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Amariei ţine cu CFR!â

Internaţionala Carmen Amariei, echipieră a formaţiei de handbal feminin a clubului FC Copenhaga, va uita joi seara că este plătită de danezi şi le va ţine pumnii concetăţenilor de la CFR Cluj.

Dacă fanii CFR-ului nu s-au înghesuit la casele de bilete pentru a-şi achiziţiona tichete pentru meciul de mâine seară cu FC Copenhaga (ora 22:05, în direct la sport.ro), "feroviarii" vor avea un suporter special acolo unde se aşteptau poate cel mai puţin, şi anume chiar în tabăra lui FC Copenhaga. Este vorba despre handbalista Carmen Amariei, legitimată la echipa de handbal feminin a clubului danez. În ciuda acestui fapt, clujeanca a mărturisit că joi seara va ţine cu CFR Cluj în confruntarea cu colegii săi de club de la fotbal.

"Sigur că am auzit de această partidă, fiindcă se vorbeşte peste tot în oraş despre ea. Eu o să ţin cu CFR în acest meci, chiar dacă joc la Copenhaga. Când este vorba des Universitatea sau de CFR, fiindcă eu sunt clujeancă, îmi doresc ca aceste echipe să câştige, indiferent cu cine joacă", mărturiseşte Carmen Amariei, care are şi un regret. "Din păcate, în decembrie, la meciul retur, aproape sigur vor fi plecată din Danemarca şi nu voi putea să îi susţin pe ceferişti din tribune", s-a plâns handbalista.

2,15 este cota echipei din Gruia pentru o victorie mâine. Egalul este cotat 3.10, iar victoria danezilor la 3.20

Meciul CFR Cluj - FC Copenhaga va avea loc mâine, de la ora 22.05, urmând să fie televizat în direct pe Sport.ro

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-16-2009 06:14 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut