Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-02-2009, 03:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Conceicao: "Nu sunt deloc mulţumit de rezultat, am jucat foarte bine"
Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, joi, după eşecul cu PSV Eindhoven, scor 0-1, din Liga Europa, că echipa sa a făcut un joc foarte bun şi nu merita să piardă.
"În primul sfert de oră am fost extrem de presaţi de jocul lui PSV, care a dominat clar în unele momente. După prima repriză, am reuşit să ne revenim şi am avut ocazii foarte clare a de marca. Nu sunt deloc mulţumit cu rezultatul, am jucat foarte bine. Puteam să marcăm împotriva acestei echipe mari", a spus Conceicao. Tehnicianul consideră că PSV Eindhoven e favorită la câştigarea grupei, iar celelalte echipe au şanse egale de calificare: "PSV este favorită pentru a termina grupa pe primul loc, dar nu spun că noi nu avem şanse. Toate echipele pot să se califice mai departe, rămâne de văzut care va face greşeli mai puţine". CFR Cluj a pierdut, joi, în deplasare, scor 0-1, partida cu formaţia olandeză PSV Eindhoven, din cadrul etapei a doua a Ligii Europa, după un gol marcat în debutul întâlnirii de Bakkal. În celălalt meci din grupă, FC Copenhaga a dispus pe teren propriu de Sparta Praga, scor 1-0, după un gol marcat de N'Doye, în minutul 25. Clasamentul grupei K după această etapă: 1. PSV 4p (3-2) 2. CFR Cluj 3p (2-1) 3. FC Copenhaga 3p (1-2) 4. Sparta Praga 1p (2-3). Următoarea etapă se va disputa pe 22 octombrie şi programează meciurile PSV Eindhoven-FC Copenhaga şi Sparta Praga-CFR Cluj. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut