Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-03-2009, 04:15 PM
Mesaj: #124
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Batem PSV-ul la Cluj!"

"Feroviarii" îşi muşcă buzele de ciudă că nu au putut să smulgă pe final de partidă un egal în Olanda, dar promit să nu-i ierte pe batavi pe teren propriu. Dani crede că "dubla" cu Sparta Praga este una vitală.

Înfrângerea în faţa celor de la PSV Eindhoven (0-1) nu le-a căzut deloc bine "feroviarilor", care au cedat primul loc în Grupa K. Dani, care a intrat pe teren în minutul 9, în locul lui Gabi Mureşan, accidentat, crede că mai echitabil era un rezultat de egalitate. "A fost un meci greu, în care ne-au dominat în prima repriză. Olandezii m-au impresionat cu pasele lor, cu jocul lor de echipă, dar sunt de bătut şi sper că îi vom învinge la Cluj", a declarat Dani.

Portughezul a explicat şi revenirea "feroviarilor" din cea de-a doua parte a jocului de la Eindhoven. "La pauză, Conceicao ne-a încurajat şi ne-a spus să jucăm ce ştim noi mai bine şi aşa am şi făcut. Am avut încredere în noi, ei s-au retras puţin şi am revenit în joc. Am avut noroc în prima repriză că nu am luat mai multe goluri, dar şi ei au avut în partea secundă, fiindcă au fost destule ocazii să-i egalăm", a mai spus Dani.

"Să scoatem egal la Sparta"
Mijlocaşul echipei clujene crede totodată că "dubla" cu Sparta Praga (22 octombrie, în deplasare, şi 5 noiembrie, acasă) va fi decisivă pentru situaţia lui CFR în Grupa K. "Poate e devreme să spunem că următorul meci este decisiv, dar un lucru este sigur, nu ne mai permitem paşi greşiţi. Este obligatoriu să scoatem din deplasarea de la Praga cel puţin un punct, iar mai apoi să câştigăm acasă meciul cu ei. În acest moment, oricine se poate califica mai departe", conchide Dani.

"Trebuie să uităm acest meci şi să ne gândim la partida cu Poli Iaşi, pentru că principalul nostru obiectiv este câştigarea titlului" - Dani, mijlocaş CFR Cluj

3 puncte are CFR după două etape din Europa League, fiind devansată de PSV, care a obținut 4 puncte

Panin a uitat să se odihnească

Cel mai vechi jucător dintre titularii CFR-ului, Cristi Panin, este cel mai folosit fotbalist al trupei lui Toni Conceicao în acest sezon. Astfel, dacă în returul sezonului trecut a ratat doar un meci, în cel în curs Panin s-a odihnit doar în repriza secundă a partidei cu Dunărea Galaţi, din "16"-imile Cupei României. În rest, fotbalistul născut la Arad a fost integralist în toate cele opt partide din Liga I şi în cele patru jucate de clujeni în Europa League.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-03-2009 04:15 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
145 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut