Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-07-2009, 09:08 PM
Mesaj: #140
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Cadu îndeamnă la unitate!

Ricardo Cadu spune că semi-şeşecul cu Poli Iaşi a fost un accident şi crede că derby-ul cu Rapid din etapa viitoare a căpătat o importanţă deosebită.

Pasul greşit făcut de "feroviari" pe teren propiu în faţa moldovenilor de la Iaşi a făcut ca CFR să arateze şansa să urce pe primul loc, însă Cadu spune că important este că faptul că au rămas la doar o lungime distanţă de prima poziţie. "Suntem foarte supăraţi după egalul cu Poli Iaşi, dar e greu când joci de două ori pe săptămână. Nu căutăm scuze, dar se acumulează oboseală şi din păcate se mai întâmplă astfel de accidente. Puteam să avem două sau trei goluri avantaj la pauză, însă din păcate am ratat mult", a spus Cadu, care ştie şi care este rezolvarea micii crize din Gruia.

"Trebuie să rămânem uniţi, să avem linişte la echipă, pentru că suntem la doar un punct de primul loc şi până la urmă doar acest lucru contează. În România se vorbeşte prea des şi prea repede despre înlocuirea antrenorului. Conceicao merită să rămână la echipă", mărturiseşte Cadu. Lusitanul este convins că o victorie în Giuleşti ar readuce lucrurile la normal. "Neapărat trebuie să recuperăm punctele pierdute duminică cu Iaşiul etapa viitoare, contra Rapidului. Este obligatoriu să învingem şi să trecem pe primul loc în Liga I", spune fundaşul lusitan.

"Fanii vor să batem meci de meci, însă nu se poate totdeauna acest lucru. Ei trebuie să fie alături de noi şi în momentele grele, nu să ne fluiere" - Ricardo Cadu, fundaş CFR Cluj

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-07-2009 09:08 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
128 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut