Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-22-2009, 05:12 PM
Mesaj: #176
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Sparta - CFR 0-1

Clujenii au cîştigat duelul pentru transferul lui Traore chiar cu adversarii de astăzi din Europa League.

Sparta Praga - CFR s-a jucat şi pe piaţa transferurilor. Miza: Lacina Traore, cel mai promiţător jucător al "feroviarilor". Adversara de astăzi a clujenilor a încercat să-l transfere pe Traore în iarna lui 2007, însă ardelenii s-au mişcat mai repede. Tînărul ivorian a ales România stimulat şi de prezenţa în lot a compatrioţilor săi Viera, Ema Kone şi Yssouf Kone.

Duşan Uhrin jr., fostul tehnician al vişiniilor, a confirmat interesul mai vechi al praghezilor: "Ştiu sigur că l-au dorit pe Lacina înainte ca acesta să ajungă la CFR. Am văzut potenţialul lui şi l-am promovat la prima echipă cînd am antrenat la Cluj".

Cehii nu s-au liniştit după ce au pierdut prima rundă cu CFR. Vara trecută, au încercat să profite de faptul că Paszkany şi Mureşan nu s-au grăbit să-i prelungească angajamentul lui Traore. I-au făcut o ofertă superioară din punct de vedere financiar, însă atacantul de 19 ani a declinat-o, preferînd să continue la Cluj, echipa pentru care a semnat în cele din urmă pe 5 sezoane.

"Oferta din vară a celor de la Sparta a fost mai bună, dar am preferat să rămîn la CFR. M-am obişnuit aici şi, în plus, trebuia într-un fel să-i mulţumesc şi domnului Mureşan pentru faptul că a avut încredere în mine şi că m-a adus în Europa", a motivat Lacina.

"Sînt cu un ochi la Praga şi cu unul la derby-ul cu Timişoara, de duminică. Vreau să batem şi să ajungem pe primul loc în Liga I" - Iuliu Mureşan, preşedinte CFR

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-22-2009 05:12 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
114 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut