Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-27-2009, 10:50 PM
Mesaj: #198
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Iuliu Mureşan: "Timişorenii au aruncat acea petardă. Au venit foarte «dotaţi»"

Preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a comentat partida cu Poli Timişoara, încheiată la egalitate, scor 0-0, spunînd că echipa sa a jucat mai bine şi ar fi meritat victoria.

"Am fi meritat să cîştigăm, pentru că am dominat partida. Nu am putut să dăm gol, dar s-au evidenţiat cei doi jucători. Echipa a jucat bine şi nu am ce să le reproşez jucătorilor. Meciul a fost foarte bun, foarte plăcut", a spu Iuliu Mureşan la Fanatik Show, pe DigiSport.

"Au fost unele greşeli din partea arbitrilor, dar nu vreau să comentez mai multe. Tot ce vreau să spun e că ar trebui să se ia o decizie pentru a interzice presiunile asupra arbitrilor înaintea meciului. M-am săturat de toate acele comentarii înainte de a vedea cum decurge meciul", a continuat oficialul din Gruia.

Despre incidentele dintribună » "E incredibil ce s-a întîmplat cu Bonfim. Noi nu încurajăm astfel de practici. Deşi nu am încă certitudinea, cred că suporterii timişoreni au aruncat acea petardă. Ai noştri nu au aprins nici măcar o torţă în timpul meciului, ei au venit foarte bine dotaţi. O să ne uităm mîine la înregistrări şi o să vedem cine se face vinovat. Îi dau dreptate domnului Iancu, acel om trebuie închis. Nu se poate aşa ceva. Fără spectatori nu e bine, dar nici cu astfel de spectatori nu e bine. Ce să mai facem?!"

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-27-2009 10:50 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
168 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut