Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-07-2009, 11:58 PM
Mesaj: #239
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Să fie pedepsit!"

Frustarea ultimelor rezultate înregistrate de CFR Cluj atât în campionat, cât şi în Europa League s-a transformat în nervi şi furie pentru jucătorii "feroviari".

Joi seară, în jurul orei 01:00, Emanuel Culio nu a mai suportat reproşurile suporterilor aflați la ieşirea din parcarea subterană şi a trecut la corecţii fizice pentru cei care au avut tupeul să-i ceară explicaţii pentru prestaţia din eşecul cu Sparta. "La o oră după meci am vrut să dăm ochii cu jucătorii la ieşirea din stadion, când a apărut Culio într-o maşină, la volanul căreia era Cabrera. A oprit, i-am arătat obrazul, iar el imediat m-a lovit cu portiera. Apoi, a ieşit din maşină şi a început să mă îmbrâncească", a dezvăluit imediat după meci fanul agresat, care ieri a trecut şi la fapte.

"Să îşi ceară scuze!"
A mers la poliţie, unde a depus plângere împotriva mijlocaşului şi a cerut ca acesta să plătească pentru fapta sa sau să-şi ceară scuze public. "Am depus plângere pentru ce mi-a făcut joi seară, după meci. Am martori, dar, din ce am discutat cu poliţiştii, nu o să i se întâmple mare lucru lui Culio, pentru că eu nu am certificat medico-legal care să dovedească că am fost lovit", a explicat suporterul, care a cerut să nu îi fie dezvăluită identitatea. Fanul e decis să renunţe la proces, dar numai dacă jucătorul "feroviarilor" îşi cere scuze public. În cazul în care "eroul de la Roma" refuză, mijlocaşul clujenilor e pasibil de o amendă usturătoare. Culio nu a putut fi contactat ieri până la închiderea ediţiei.

Conflictul lui Culio cu suporterii a început încă din momentul în care argentinianul a fost înlocuit cu Dubarbier. Fanii l-au fluierat copios pe Culio în momentul schimbării, iar mijlocaşul le-a răspuns arătându-le degetul mijlociu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-07-2009 11:58 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
120 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut