Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-09-2009, 08:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Maurizio Trombetta: "Sînt pregătit!"
Maurizio Trombetta, favorit să preia CFR Cluj, ar accepta o revenire la echipa cu care a reuşit să facă senzaţie în Liga Campionilor
Arpad Paszkany vrea să-l readucă pe Maurizio Trombetta la Cluj. Şeful lui CFR şi-a motivat alegerea într-un cerc de apropiaţi: e o variantă mai ieftină, validată de evoluţiile de excepţie din campionatul trecut cînd Clujul a uluit Europa. Ieri, Trombetta a dezvăluit că ia în calcul o revenire la CFR. "Dacă vreau să mă întorc la Cluj? Ca şi întotdeauna nu depinde numai de mine. E oricînd o variantă pentru mine, însă pentru aceasta trebuie să discut condiţiile cu şefii de acolo. Nu este suficient ca doar suporterii să mă vrea înapoi. Repet, am amintiri frumoase de la Cluj, iar CFR ocupă un loc special în inima mea", a spus Trombetta. Italianul nu are nici un angajament şi a urmărit evoluţiile echipei din Liga 1 şi Europa League. "Am citit tot timpul presa de specialitate şi chiar am văzut meciuri ale clujenilor. Nu traversează o perioadă fastă şi îmi pare foarte rău. Sînt momente şi momente în viaţa unei echipe. Cei de acolo trebuie să aibă încredere că lucrurile pot fi redresate", a încheiat Trombetta. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
20 Musafir(i)
20 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut