Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-21-2009, 01:08 AM
Mesaj: #281
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Îngerul Boris Peskovici

Slovacul Boris Peskovici a securizat poarta în repriza a doua cu U Craiova şi vrea o nouă şansă de la antrenorul Andrea Mandorlini

La a doua apariţie în poarta clujenilor, slovacul Peskovici şi-a salvat în două rînduri colegii la Craiova. Mai întîi a respins cu piciorul şutul lui Dina de la numai 8 metri (49), apoi a "arestat" balonul la un şut dificil, cu pămîntul, al lui Wobay de la 16 metri. După fluierul final, "Pepu", cum a fost botezat de colegi la fel ca şi fostul portar Petru Ţurcaş, a fost felicitat de Andrea Mandorlini.

"Mă bucur în primul rînd pentru victorie şi că am putut să-mi ajut colegii. Pentru mine era important să joc bine pentru că n-am mai intrat demult în poartă. Meritul este şi al apărătorilor din faţa mea, care m-am ajutat enorm. A fost un meci teribil de greu, în care a trebuit să ne descurcăm în 10 oameni aproape o oră", a declarat Peskovici.

Boris speră că o dată cu numirea lui Andrea Mandorlini să primească mai multe şanse de a juca. "Am jucat doar două meciuri în tot acest timp. Antonio Conceicao a considerat să meargă pe mîna lui Nuno Claro, dar nu sînt supărat pentru acest lucru. Acum avem un alt tehnician şi sper să demonstrez că am valoarea. Mandorlini este un tehnician italian, pune accent pe toate detaliile tactice şi cred că munca lui se va vedea în curînd", a explicat slovacul.

"Ofsaid la Costea"
Peskovici este de părere că Florin Costea se afla în poziţie de ofsaid la faza golului anulat din minutul 10, cînd şoavă a deviat cu călcîiul balonul peste apărătorii clujeni. "Pot să spun că eram foarte atent şi concentrat. Din poartă s-a văzut clar cum jucătorul Costea era în ofsaid. Fundaşii au făcut pasul în faţă, iar atacantul craiovean era afară din joc", a explicat Peskovici.

Drum de peste 5 ore
CFR Cluj a plătit scump deplasarea de la Craiova. În mod normal, delegaţia clujenilor trebuia să se întoarcă miercuri seara la Cluj, cu avionul. Din cauza ceţii de pe aeroportul din Craiova, "vişinii" au aşteptat au decis să revină abia a doua zi. Deoarece condiţiile meteo au fost în cotinuare potrivnice, jucătorii au decis să vină la Cluj cu autocarul, un drum care a durat peste 5 ore.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-21-2009 01:08 AM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
119 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut