Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-21-2009, 01:12 AM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Dubarbier: "Cupa rămâne în Gruia!"

Sebastian Dubarbier este convins că trofeul competiţiei K.O. nu-şi va schimba proprietarul nici la finalul actualei ediţii

Omul momentului la CFR Cluj după ce în ultimele trei meciuri a marcat de fiecare dată, Sebastian Dubarbier se pregăteşte să ridice anul viitor deasupra capului pentru a treia oară Cupa României.

Devenit responsabil cu marcarea golurilor la CFR după ce în ultimul timp colegii săi din atac pleacă la vestiare înainte de fluierul de final, Sebastian Dubarbier a revenit în forţă în primul unsprezece al "feroviarilor", depăşind conul de umbră în care intrase la mijlocul toamnei. Argentinianul a marcat ultimele trei goluri ale clujenilor şi promite să nu se oprească aici. "Sunt fericit că am marcat de fiecare dată în ultimele trei meciuri, dar mai important este că echipa merge din ce în ce mai bine. Îmi doresc să nu mă opresc aici şi să marchez şi în următorea partidă cu Vaslui", s-a lăudat "Ghepardul", care admite şi că a avut o perioadă în care nu s-a regăsit. "Este adevărat că eu am jucat mai slab în unele partide, dar acum am revenit în forţă. În cariera unui jucător sunt momente şi momente. Uneori joci mai slab, alteori mai bine", a explicat argentinianul.

Numirea lui Mandorlini i-a "resuscitat"
Demiterea lui Conceicao şi instalarea italanului Andrea Mandorlini la cârma echipei din Gruia a produs un şoc pozitiv la CFR, lucru pe care îl recunoaşte şi Dubarbier. "Ne înţelegem bine cu noul antrenor şi toată lumea dă totul pe teren şi la antrenamente să demonstreze că merită să fie în primul unsprezece. Am început cu o victorie cu Mandorlini şi sper să continuăm seria bună. La anul, vreau să sărbătorim iar eventul", a anunţat argentinianul.

5 goluri a marcat Dubarbier pentru CFR Cluj în acest sezon în toate competiţiile

"Ne aşteaptă o deplasare dificilă la Vaslui, dar sper să ne întoarcem cu toate punctele de acolo", Sebastian Dubarbier, mijlocaş CFR Cluj

Duba: "Nu arbitrul a câştigat la Craiova"
"Ghepardul" este de părere că acuzele oltenilor la adresa arbitrajului după meciul din sferturile Cupei României sunt nefondate. "Nu am câştigat cu arbitrii meciul cu Craiova. Noi am reuşit să înscriem, după care am fost preocupaţi să păstrăm rezultatul, pentru că ne era destul de greu în zece oameni. Nu cred că arbitrul a influenţat rezultatul", a opinat Dubarbier.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-21-2009 01:12 AM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut