Ştiri CS Otopeni
10-29-2009, 09:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CS Otopeni
Florin Tene, principal la Otopeni
Intenţia iniţială a ilfovenilor a fost ca, pentru meciul cu Dacia Mioveni, echipa să fie pregătită de un cvartet de patru persoane (Caramarin - Pârvu -Tene - Tudorel Dumitru). Astăzi au avut loc primele discuţii între oficialii clubului privind alegerea unui nou tehnician. Deşi lista posibililor candidaţi a fost foarte mare, fiind luaţi în calcul circa 20 de tehnicieni, ilfovenii au decis în cele din urmă să apeleze la o soluţie internă.
Astfel, s-a decis ca noul cuplu de antrenori să fie alcătuit din Florin Tene, ca principal, şi Tudorel Dumitru, antrenor secund. Cu o bogată experienţă ca jucător (275 de jocuri în Liga I), dar şi cu 6 selecţii la naţională, Tene se află la prima experienţă ca antrenor principal. Posesor al licenţei Pro, Tene este actualmente şi antrenor cu portarii la loturile de juniori ale României. "Şi Lucescu şi Zenga au fost portari şi au ajuns mari antrenori. Sunt convins că Florin va face o figură frumoasă. Este foarte greu să găseşti în acest moment un antrenor bun în acest moment. Nici nu ştii pe cine să aduci. Am considerat că cei doi pot fi o soluţie bună în acest moment, mai ales că au lucrat cu Ciobi până la plecarea sa şi cunosc foarte bine echipa", a declarat Mugur Porumbacu pentru Liga2.ro. "O să discutăm cu oficialii federaţiei în legătură cu Florin. Naţionala de juniori la care era antrenor cu portarii nu mai are acţiuni până în iarnă, aşa că nu ar fi un impediment pentru el ca să antreneze la noi. Ştiu că este un moment greu pentru echipă deoarece în ultimele 6 etape vom avea de jucat cu cinci echipe de top. Dacă are noroc şi dă dovadă de înţelepciune, Florin poate să treacă cu bine peste acest program infernal. În iarnă vom trage linie şi vom vedea ce facem mai departe. Am fost forţaţi de împrejurări să luăm această decizie. Am zis să ne mişcăm repede şi de aceea am optat pentru cei doi", a comentat oficialul ilfovean. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri CS Otopeni - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:37 PM
RE: Ştiri CS Otopeni - Sebi Raducu - 09-10-2009, 09:54 PM
RE: Ştiri CS Otopeni - Sebi Raducu - 10-19-2009, 09:43 PM
RE: Ştiri CS Otopeni - Sebi Raducu - 10-29-2009, 09:28 PM
RE: Ştiri CS Otopeni - Sebi Raducu - 10-29-2009, 09:30 PM
RE: Ştiri CS Otopeni - Sebi Raducu - 10-29-2009, 09:30 PM
RE: Ştiri CS Otopeni - Sebi Raducu - 10-29-2009, 09:38 PM
RE: Ştiri CS Otopeni - Sebi Raducu - 10-29-2009, 09:38 PM
RE: Ştiri CS Otopeni - Sebi Raducu - 10-29-2009 09:39 PM