Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CSM Râmnicu-Vâlcea
10-09-2009, 10:52 PM
RE: Ştiri CSM Râmnicu-Vâlcea
CSM a rămas fără doctor

Din această săptămână CSM are o problemă în plus. Doctorul echipei, Ion Dinescu, a decis să îşi dea demisia şi să nu mai vină la antrenamente şi la meciurile oficiale.

"Plec şi decizia mea este irevocabilă. Mi-au expirat şi cele 15 zile de preaviz şi nu am fost nici la meciul de la Cluj-Napoca. Sincer, nu mai pot suporta golănia de la echipă. Am fost înjurat de un fotbalist, probabil nu mai dura mult până nu eram luat la bătaie. Sincer, nu are rost. Mai bine stau acasă şi îmi văd de treaba şi de sănătatea mea", ne-a declarat Dinescu.

"Ştiu despre problemele cu doctorul. Eu cred că dacă-l voi ruga frumos şi personal să ne mai ajute nu mă va refuza. Ar fi culmea să rămânem şi fără doctor la câte probleme avem în acest moment. Vitamine nu s-au mai dat la fotbalişti nici nu ţin minte de când din cauza lipsei de fonduri. Normal că nu este prea bine, vitaminizarea este importantă la o echipă care se respectă", a spus şi tehnicianul principal al vâlcenilor, Alin Artimon. Ion Dinescu a fost înjurat şi scuipat de fostul jucător al Universităţii Craiova, Irinel Găman, după meciul cu Jiul Petroşani. Găman a fost exclus din lot de conducerea vâlceană după acest incident.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri CSM Râmnicu-Vâlcea - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:24 PM
RE: Ştiri CSM Râmnicu-Vâlcea - gonen - 09-21-2009, 09:07 PM
RE: Ştiri CSM Râmnicu-Vâlcea - Sebi Raducu - 10-09-2009 10:52 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut