Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
01-14-2010, 07:35 PM
Mesaj: #170
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Markovic şi Kirovski au fost împrumutaţi de la FC Vaslui până la finalul sezonului

Fundaşul Neven Markovic şi atacantul Hristijan Kirovski au fost împrumutaţi până la vară de FC Vaslui la formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, după ce s-a ajuns la un acord şi în privinţa lui Vasile Buhăescu.

"Aveam două variante: ori mă înţelegeam cu domnul Porumboiu, ori Gigi Mulţescu aducea nişte jucători din Portugalia. Cum acesta a venit fără niciun jucător din Portugalia, atunci m-am înţeles cu Adrian Porumboiu pentru împrumut. Aş fi vrut să-i cumpăr, dar nu-i pot ţine la club dacă nu rămânem în Liga I şi atunci nu pot să le iau dreptul de a juca în prima ligă. În plus, Gigi Mulţescu vrea să aibă tot lotul complet când plecăm pentru mai multe meciuri de verificare în Antalya", a declarat preşedintele de onoare al nemţenilor, Gheorghe Ştefan.

În vârstă de 22 de ani, sârbul Neven Markovic este fundaş stânga şi a fost transferat la Vaslui în vara anului 2008, însă în prima parte a actualei ediţii de campionat a bifat doar două jocuri, în timp ce macedoneanul Hristijan Kirovski (24 de ani) nu a jucat în turul campionatului, bifând doar meciul din 16-imile Cupei României, scor 5-0, cu Chimia Brazi, când a şi înscris un gol.

Vasile Buhăescu (22 de ani) a început deja antrenamentele sub comanda lui Gigi Mulţescu şi va fi la rândul său împrumutat până la finalul campionatului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 01-14-2010 07:35 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
58 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut