Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-10-2009, 04:37 PM
Mesaj: #17
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Lipitor mai trebuie să se adapteze până să ajungă titular

Noul goal-keeper al Ceahlăului, Valentin Cosmin Lipitor, este văzut drept un câştig sigur de către antrenorii formaţiei pietrene de primă ligă. "Are calităţi, iar într-un timp cât mai scurt va ajunge să se lupte chiar şi pentru tricoul de titular în formaţia noastră", asigură antrenorul "Mişu" Ionescu.

La capătul unei săptămâni de probe şi teste pe Borzoghean, Lipitor i-a convins pe şefii băncii tehnice de posibilităţile şi dorinţa personală mare pentru performanţă, iar la începutul săptămânii şi-a parafat contractul valabil pentru trei sezoane. Singurul impediment în cazul noului portar din lotul lui Florin Marin este legat de acomodarea pe care jucătorul n-a reuşit să o rezolve.

"Îi mai trebuie o perioadă de acomodare. În plus, el trebuie să se obişnuiască şi cu sistemul nostru de joc", mai spune antrenorul Ionescu.

Ultima echipă a lui Lipitor a fost FC Bihor, grupare în curtea căreia portarul de acum al Ceahlăului a suferit şi o accidentare ce a necesitat o intervenţie chirurgicală la ligamentele unui picior.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-10-2009 04:37 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
85 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut