Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-15-2009, 04:38 PM
Mesaj: #42
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Adio, dar rămâi cu mine

Finalul mandatului cu numărul cinci al lui Florin Marin pe Borzoghean, a dechis "porţiţe" pentru o nouă colaborare a cunoscutului tehnician cu şefii Ceahlăului.

"Vom încerca noi colaborări profesionale şi pe viitor", confirmă preşedintele Viorel Măstăcăneanu. Şeful CA al clubului pietrean de fotbal spune că reacţia lui Florin Marin, la decizia de întrerupere a contractului ce era valabil încă patru ani la Piatra Neamţ, "a fost una demnă". În plus, fostul manager general al Ceahlăului şi-a oferit disponibilitatea de a continua să-i ajute pe foştii lui şefi, dar de la Bucureşti, ca un posibil scouter pentru gruparea pietreană de fotbal.

Florin Marin nu mai are dreptul de a antrena până în vara anului următor în Liga 1, dar a acceptat să urmărească, pentru Ceahlăul, alţi jucători valoroşi, cu posibilitate de a ajunge în curtea pietrenilor. Totodată, Florin Marin a refuzat o altă funcţie în organigrama Ceahlăului.

Regretată de mulţi, dar şi lăudată de unii dintre componenţii lotului pietrean, despărţirea de managerul Florin Marin nu împovărează activitatea din curtea Ceahlăului. "Principalul" Ionescu şi colaboratorii acestuia îşi cunosc perfect planurile tactice şi ideile de antrenament, astfel încât n-au nevoie de prea mult ajutor în ceea ce au de făcut pe viitor. Poate doar de mai multă încredere şi susţinere din partea şefilor şi în special a suporterilor echipei.

Despre modul în care jucătorii au primit vestea despărţirii de Florin Marin, preşedintele Măstăcăneanu spune că n-au fost probleme.

"Cei mai experimentaţi şi mai vechi din lotul nostru au mai trecut prin asemenea situaţii. Iar cu ceilalţi tineri, vom încerca să strângem rândurile împreună. Au acum un antrenor tânăr, dar cu o mare dorinţă de afirmare, asemeni lor. În plus, «Mişu» Ionescu are acum şansa de a dovedi şi confirma că merită să antreneze în prima ligă de fotbal a ţării", a încheiat şeful Ceahlăului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-15-2009 04:38 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
117 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut