Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-20-2009, 01:38 PM
Mesaj: #59
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Mihai Ionescu: "A fost un meci dificil, mă bucură enorm cele trei puncte"

Antrenorul interimar al Ceahlăului, Mihai Ionescu, s-a declarat fericit după ce a debutat cu succes şi a dezvăluit că la pauză, când oaspeţii conduceau cu 1-0, a schimbat din superstiţie echipamentul de joc al elevilor săi.

"A fost un meci dificil, mă bucură enorm cele trei puncte. La pauză am schimbat echipamentul pentru că am avut o superstiţie. Am vrut ca odată cu el să schimbăm ceva şi în jocul echipei. A fost o decizie luată împreună cu conducerea administrativă", a afirmat acesta.

Ionescu susţine că nu ştie pe ce perioadă va rămâne la cârma echipei şi nici vrea să îşi facă speranţe deşarte. "Am fost învestit ca antrenor, dar nu ştiu pe cât timp. Meseria de antrenor e cea mai grea, trebuie să suporţi nişte presiuni fantastice, nu-mi fac iluzii ca să n-am deziluzii", a conchis tehnicianul.

Ceahlăul a obţinut sâmbătă prima victorie din acest sezon pe teren propriu după ce a trecut de Gloria Bistriţa, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a, şi rămâne neînvinsă în faţa ardelenilor în meciurile disputate la Piatra Neamţ.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-20-2009 01:38 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
66 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut