Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-26-2009, 02:13 PM
Mesaj: #75
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Toţi pentru victorie

"Dacă punem toţi umărul, n-avem cum să nu ne întoarcem cu un rezultat favorabil", prefaţează preşedintele Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu, misiunea alor noştri în Dealul Copoului.

Şeful Consiliului de Administraţie de pe Borzoghean include partida de la Iaşi în rândul meciurilor de maximă importantă pentru obiectivul echipei sale. Dar cel mai mult aşteaptă ca Forminte, Viţelaru şi compania să demonstreze, prin joc şi rezultat, că rezultatele pozitive înregistrate la două din primele trei deplasări ale turului, n-au fost întâmplătoare.

Mai mult de atât, preşedintele Măstăcăneanu ştie că oamenii lui de pe teren mai au de luat o revanşă nu neapărat faţă de ultimele victorii în lanţ ale ieşenilor, ci mai ales în faţa suporterilor nemţeni. Aceştia din urmă aşteaptă o reabilitare a echipei, după umilinţa trăită pe Borzoghean, în faza "16"-imilor Cupei României, cu Gaz Metan CFR Craiova.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-26-2009 02:13 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
82 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut