Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-26-2009, 02:14 PM
Mesaj: #77
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Achim: "Suntem în foame de puncte"

Înfrângerea ruşinoasă de miercuri seară în Cupă, se vrea a fi uitată printr-un rezultat pozitiv al echipei la revenirea în campionat. Ceahlăul joacă astăzi (ora 18) la Iaşi al treilea meci oficial într-un interval de o săptămână. Şi ieri, înaintea deplasării spre Iaşi, ai noştri încă mai erau zdruncinaţi de ratarea calificării în "optimile" celeilalte competiţii interne.

"Vă daţi seama că ne afectează eşecul. Era importantă Cupa pentru noi, dar din această ratare, vrem să producem un efect contrar, de pe urma căruia să profităm la jocul cu Iaşiul, în campionat. Ţinem să intrăm pe teren, sâmbătă, mobilizaţi pentru a dovedi că rămânem o echipă valoroasă", spune "închizătorul" Vlad Achim.

Străin până acum de ambiţiile născute la derbyurile moldave între Ceahlăul şi Politehnica Iaşi, dobrogeanul din curtea pietreană ţine să ducă războiul numai pe teren. "Suntem în foame de puncte, iar această stare ne poate fi favorabilă în joc", mai spune Achim.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-26-2009 02:14 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut