Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-27-2009, 12:08 PM
Mesaj: #78
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Florin Marin: "Dacă am fi jucat tot meciul în 11 oameni, am fi reuşit mai mult, sunt sigur"

Revenit pe bancă după ce în urmă cu două săptămâni fusese concediat, Florin Marin crede că eliminarea lui Bădescu a omorât orice speranţă de egalare pentru Ceahlăul.

"A fost un meci echilibrat, în care am făcut un joc bun şi ne-am organizat bine în defensivă. Am fost destul de agresivi, dar am primit foarte uşor primul gol, deşi noi am avut ocazii mai clare în prima repriză. Apoi, ne-a fost foarte greu să mai contăm în joc după ce arbitrul a rupt echilibrul partidei, eliminându-l pe Bădescu. Dacă am fi jucat tot meciul în 11 oameni, am fi reuşit mai mult, sunt sigur", a declarat "Flocea".

Formaţia pregătită de Petre Grigoraş, Politehnica Iaşi, a obţinut al treilea succes consecutiv în Liga I, după ce a învins, sâmbătă, scor 2-0, pe teren propriu, Ceahlăul Piatra Neamţ, şi a urcat pe locul 7 în clasament. În schimb, Ceahlăul rămâne pe locul 17, penultimul, cu 7 puncte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-27-2009 12:08 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
109 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut