Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-06-2009, 08:29 PM
Mesaj: #93
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Cebotaru, Achim şi Sofroni, din nou sub tricolor

Codaşă în clasamentul la zi al întrecerilor Ligii 1 de fotbal, echipa Ceahlăului se poate lăuda cu trei reprezentanţi convocaţi la acţiunile loturilor naţionale. Cel dintâi plecat spre echipa reprezentativă a statului său a fost mijlocaşul Eugeniu Cebotaru. Internaţionalul din tabăra pietreană a luat drumul spre Chişinău încă de la terminarea meciului echipei sale de club, contra Rapidului. Basarabeanul s-a prezentat la naţionala selecţionerului Igor Dobrovolski pentru cele două meciuri programate, între care ultimul se va desfăşura sâmbătă 10 octombrie în deplasare cu Israelul. În preliminariile CM 2010, înaintea acestui meci oficial, naţionala de la Chişinău ocupă locul 6 în clasamentul grupei a II-a europene, cu doar 3 puncte acumulate în urma a tot atâtea rezultate de egalitate obţinute.

Tot la naţională, dar la cea de tineret, a României, a plecat şi "închizătorul" Vlad Achim. Dobrogeanul Ceahlăului n-a putut da cu piciorul la noua convocare venită din partea lui Emil Săndoi, chiar dacă la precedenta sa prezenţă sub tricolor, prima din cariera sa, fotbalistul nostru nu s-a numărat nici măcar printre rezervele "naţionalei mici". Mijlocaşul Ceahlăului se află deja în cantonamentul selecţionatei Under 21, care s-a reunit ieri la Snagov. Selecţionata lui Săndoi susţine două jocuri în preliminariile "Europenelor" acestei categorii de vârstă, turneul final fiind programat anul viitor. Cel dintâi joc este anunţat contra formaţiei similare din Letonia, în deplasare, vineri 9 octombrie, la Riga. Următorul, în care romanii vor întîlni Insulele Feroe, va avea loc marţi, 13 octombrie, la Botoşani, o zi mai târziu, dar la Piatra Neamţ, prima reprezentativă tricoloră urmând să joace împotriva feroezilor.

La rândul său, mijlocaşul George Sofroni a răspuns la o nouă acţiune a efectivului naţional Under 18, anunţată a fi finalizată într-un turneu de calificare.

"Funcţie şi de perioada în care îşi termină acţiunile lor de la loturile naţionale respective, sunt aşteptaţi să revină la programul echipei lor de club, dar nu mai târziu de miercurea viitoare", a spus Radu Lefter, antrenorul secund la FC Ceahlăul.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-06-2009 08:29 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut