Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-10-2009, 12:45 PM
Mesaj: #95
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Viţelaru are şanse mari să revină pe teren la Timişoara

Formaţia Ceahlăului rămâne fără adversar în vacanţa celor două săptămâni a campionatului Ligii I. Datorată meciului tricolorilor, ultimul, din preliminariile CM 2010 şi găzduit pe "Municipalul" pietrean, perioada liberă a jucătorilor managerului Florin Marin le-a adus acestora doar antrenamente. Ba şi un meci...oficial: cel de ieri după-amiază, derbyul nemţean (4-2) din seria I a eşalonului trei, jucat la Roznov între Ceahlăul II şi Cetatea Tg. Neamţ. Pentru respectiva confruntare, şeful băncii tehnice a pietrenilor a lăsat "satelitului" un grup de şapte jucători, între care Staicu, Gorea, Pântea, Andrei Marc, Aioanei şi Margină.

Dintre titularii primei echipe a Ceahlăului, creditaţi cu şanse mari să revină din punct de vedere medical pentru meciul oficial de sâmbăta viitoare la Timişoara, Andrei Viţelaru pare să fie primul pe drumul cel bun. "El a şi început să alerge de câteva zile, aşa că în scurt timp îl putem considera în ritmul normal de pregătire", a declarat "principalul" Mihai Ionescu.

Dacă Bădescu sare peste deplasarea de la Timişoara datorită ultimei sale etape de suspendare, Cristinel Gafiţa pare să nu poată intra în vederile tehnicienilor la următorul meci oficial al Ceahlăului.

"Abia lui îşi va da gipsul jos de pe piciorul care i-a fost imobilizat imediat după meciul de la Iaşi. Pentru binele lui, sperăm ca recuperarea să-i decurgă normal. Cu siguranţă nu se va număra printre cei care au şansa de a juca la Timişoara", a mai spus tehnicianul principal al Ceahlăului.

Ceahlăul a rămas în această săptămână fără "amical" şi datorită absenţei celor convocaţi sub tricolor.

Exceptându-i pe elevii lui Florin Marin, care au participat ieri la derbyul nemţean din Liga a III-a, formaţia pietreană de fotbal n-a putut contacta un adversar pentru un eventual "amical" al acestui final de săptămână şi datorită absenţei celor trei jucători convocaţi la loturile naţionale. Este vorba de Achim (aflat în programul naţionalei "mici"), de Cebotaru, plecat să ajute echipa Republicii Moldova şi de Sofroni, convocat în lotul naţional Under 19. Romaşcanul Ceahlăului participă la jocurile grupei a 6-a ale primului tur de calificare la Campionatului European, ediţia 2009-2010. Scoţia, Armenia şi Austria sunt adversarele lui Sofroni şi compania în turneul găzduit de austrieci până joi 15 octombrie.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-10-2009 12:45 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
86 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut