Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-19-2009, 08:11 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gheorghe Stefan: "Daca jucam cu Franta sau Serbia la Piatra Neamt, mai trebuia sa punem scaune"

Presedintele de onoare al echipei Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a infirmat zvonurile care spuneau ca formatia moldava a platit 200.000 de euro pentru privilegiul de a organiza meciul echipei nationale a Romaniei cu Insulele Feroe.

"Pinalti" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca Ceahlaul s-a ales chiar cu profit si ca asteapta cu nerabdare ca prima reprezentativa sa revina la Piatra Neamt, pentru a juca impotriva unei echipe mai puternice. Oficialul a spus ca, daca "tricolorii" ar fi intalnit o echipa mai puternica in aceste preliminarii si meciul s-ar fi disputat pe arena celor de la Ceahlaul, ar fi fost nevoit sa mai puna scaune si sa ridice capacitatea arenei la 20.000 de locuri, din cauza interesului publicului moldovean.

"Spectatorii au pus suflet in acest meci cu Insulele Feroe si au fost alaturi de echipa nationalala greu. De organizare s-au ocupat mai mult cei de la Federatia Romana de Fotbal. Nu e adevarat ca am platit 200.000 de euro pentru organizarea meciului. Nu ne-am ocupat nici de transportul celor doua echipe. Federatia ne-a lasat incasarile de la bilete si de la invitatii. Noi am achitat numai hotelul si masa pentru cele doua echipe. Clubul Ceahlaul s-a ales cu un profit de pe urma acestui meci. Nu stiu cat de mare, dar nu am iesit pe minus. E al doilea meci pe care il oganizam pentru echipa mare si intotdeauna avem spectatori sufletisti, foarte multi in raport cu echipele pe care le-am intalnit: Luxemburg si Insulele Feroe. Daca erau Franta sau Serbia, mai puneam scaune, pentru ca putem sa mai punem, sa ducem stadionul la capacitate de 20.000 de locuri", a declarat Gheorghe Stefan in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

"Vrem sa organizam orice meci al echipei nationale, pentru ca multumim si noi moldovenii nostri. Vin oameni din toata Moldova pentru meciurile echipei nationale. Vin si din Ardeal, chiar si de la Bucuresti. Trebuie sa remarcam faptul ca moldovenii nostri au fost patrioti si trebuie sa ii apreciem, sa ii respectam, adica sa mai revenim cu echipa nationala aici", a mai spus presedintele de onoare al echipei Ceahlaul Piatra Neamt.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-19-2009 08:11 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut