Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-19-2009, 09:17 PM
Mesaj: #99
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Preşedintele ştie slăbiciunile propriilor oameni: "N-au vână în ei să marcheze, să-şi sperie adversarii!"

Bucuria prilejuită de succesul şi lucrurile bune întâmplate la naţională cu largul concurs al oficialilor Ceahlăului, a fost repede umbrită şi chiar dată uitării de acest 6-0 cu Poli Timişoara. Mai mult, şefilor şi restului oficialilor clubului pietrean de fotbal parcă nici nu le mai arde de petrecerea aniversară, anunţată marţi, cu prilejul împlinirii celor nouă decenii de viaţă ale echipei Ceahlăului.

"Nici n-am mai rămas să mă văd cu ei după meci, la vestiar, aşa cum obişnuiam să fac altădată", a mai spus preşedintele Ceahlăului, după umilinţa trăită sâmbătă la Timişoara.

Viorel Măstăcăneanu a vorbit şi despre momentele de cădere ale formaţiei sale, la deplasarea de săptămâna trecută.

"Dacă băieţii sunt luaţi repede la joc, greu îşi mai revin. S-a putut observa că erau «în corzi» după numai cinci minute. Tinereţea, dar în special lipsa de experienţă nu-i avantajează deloc. După 2-0, au echilibrat ei partida, dar degeaba. N-au vână în ei să marcheze, să sperie adversarii. Cu Timişoara, s-a văzut că în atac n-am contat decât o dată sau de două ori, dar fără prea multe emoţii. Nu la fel au stat lucrurile şi în careul nostru, unde timişorenilor le-au intrat aproape orice şut", a comentat şeful Administrativului pietrean, prestaţia echipei în meciul cu Timişoara.

Mare parte din vina lucrurilor proaste întâmplate echipei în partida de sâmbătă seară, se datorează şi portarului Valentin Lipitor. După experimentele nereuşite cu Savu şi, Roheţki, acum, goal-keeperul titularizat cu Rapidul şi Timişoara, pare să fi dezamăgit cel mai mult.

"Lipitor a dovedit, în cel puţin două-trei rânduri, intervenţii greşite. La primul gol al gazdelor, dar şi la cel cu numărul patru, s-a văzut din avion asta", susţine Viorel Măstăcăneanu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-19-2009 09:17 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
43 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut