Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-19-2009, 09:17 PM
Mesaj: #100
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Următorul obiectiv: Şase puncte în următoarele două meciuri

Nu cu Timişoara era meciul ce trebuia, obligatoriu, câştigat pentru Ceahlăul. O recunoaşte şi şeful CA, Viorel Măstăcăneanu, cel care cataloghează de maximă importanţă obiectivele următoarelor două partide pentru ai noştri.

"Trebuie neapărat să obţinem punctaj maxim în partidele cu formaţiile contracandidate pentru noi, în lupta de evitare a locurilor retrogradabile", îşi avertizează jucătorii preşedintele Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu.

Meciurile cu Unirea Alba Iulia (de la finalul acestei săptămâni) şi cel de la Ploieşti contra Astrei sunt anunţate "foarte, foarte importante pentru obiectivul nostru şi pentru viitorul imediat al acestei echipe", mai spune diriguitorul Ceahlăului.

Preşedintele Măstăcăneanu pune şi o condiţie echipei managerului Florin Marin: "Dacă luăm punctele, toate, contra adversarelor din următoarele două etape, îi iertăm pe băieţi pentru înfrângerea dureroasă înregistrată la Timişoara". Cât despre bani, capitolul financiar pare să fie unul străin jucătorilor Ceahlăului. "N-are rost să-i mai amendăm după ruşinea păţită sâmbătă. Şi-aşa nu au avut ei motive prea multe, pentru care să-şi încaseze banii din primele fiecărui joc. Dar o să-şi primească banii de acum, când vor aduce şi rezultate pozitive pentru club", a adăugat şeful CA de la FC Ceahlăul.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-19-2009 09:17 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
87 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut