Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-28-2009, 07:28 PM
Mesaj: #115
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Spectacol in galben si negru cu veteranii Ceahlaului

E o placere sa ii vezi pe veteranii Ceahlaului distrindu-se pe teren in meciuri demonstrative. Asa au facut si simbata seara, dupa jocul oficial dintre Ceahlaul si Unirea Alba Iulia, incheiat 1-1.

Nici nu au iesit bine echipele de pe teren, ca doua grupuri echipate in galben si negru au adus buna dispozitie pe arena pietreana. Cu multe kilograme in plus fata de anii in care jucau in partide oficiale si cu mai multi ani in buletine, fostele glorii ale galben-negrilor au fost intimpinate cu simpatie de spectatorii care au ramas in tribune.

"Generatia Juventus", cu Marc, Botez, Alistar, Perja, Salajean, Grozavu, Enache, Baldovin sau Cimpeanu intre titulari au cistigat cu 2-1 disputa de 40 de minute cu veterarnii Mirea, Covrig, fratii Chertic sau profesorul Bulacu, in poarta acestora fiind fostul mare atacant Lucian Amarghioalei, care a avut si citeva interventii reusite.

Au lipsit de la prima echipa Mihai Ionescu, Radu Lefter si Costel Ilie, toti suparati dupa esecul actualei formatii a Ceahlaului, Florin Axinia a vazut "miscarea" de pe banca de rezerve, iar Pantazi sau Tibi Serban au absentat.

"Mereu e o placere sa ma vad cu fostii colegi pentru a juca in astfel de partide. Am mai facut-o si acum citiva ani si bucuria a ramas aceeasi", a spus Costel Enache.

Unul dintre cei mai rai oameni de pe teren din "Generatia Juventus" a fost fostul capitan Leo Grozavu, care si-a si certat colegii cind acestia nu au luat piciorul de pe acceleratie in disputa contra presarilor. In colimatorul lui Grozavu a intrat in prima faza Marian Purica, admonestat pentru viteza de joc prea mare, dar si ceilalti, pentru ca nu au centrat bine sau pentru ca au pasat din prea multe atingeri. Presa a fost invinsa cu 5-1, lipsa de pregatire fizica fiind evidenta la oamenii pixurilor, golul onoarei fiind opera unui coleg de la TVR Iasi, Lucian Ionescu, care a marcat din centrarea lui Ciprian Avadanei, de la Realitatea Media. "Prea mult fotbal pe calculator strica", a spus si unul dintre scribi.

Seara s-a udat cu amintiri si cani de vin la Restaurant Rustic. S-a stat pina tirziu, iar la masa au fost si actualii componenti ai Ceahlaului. Ovidiu Marc si Costel Cimpeanu au observat ca „prezentul“ nu are chef de petrecere si de aceea au mers la ei pentru citeva incurajari. Povestile despre meciurile deceniilor trecute au curs una dupa alta, zimbetele erau largi, iar atmosfera s-a mentinut destinsa si distinsa pina dupa miezul noptii. "A fost o seara frumoasa si placuta", a fost concluzia lui Doru Botez.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-28-2009 07:28 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
122 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut