Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-28-2009, 09:41 PM
Mesaj: #118
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Astăzi va fi prezentat noul antrenor

Jucătorii Ceahlăului îşi vor cunoaşte astăzi noul antrenor, tehnician care va răspunde de rezultatele şi viitorul echipei. Costel Ilie a asigurat şi ieri, pe durata celor două şedinţe de pregătire, interimatul în vestiarul formaţiei noastre.

"N-avem antrenor nici acum la echipă! Dar ne consultăm cu mai mulţi tehnicieni şi vedem asupra căruia ne oprim", a spus, aseară, Gheorghe Ştefan. Preşedintele de onoare al clubului pietrean de fotbal a asigurat, însă, că în după-amiaza acestei zile, suporterii şi simpatizanţii echipei vor afla numele celui care va prelua şefia băncii tehnice.

"Mâine (n.n. astăzi) îl anunţăm, pentru că nu mai putem sta mult fără antrenor la echipă. Miercuri după-amiază, trebuie să fie deja numit un antrenor la echipă, indiferent de ce va fi pe viitor", a completat, aseară, Gheorghe Ştefan.

Pe lista posibililor succesori ai lui Florin Marin, în funcţia de şef al băncii tehnice de pe Borzoghean, se numărau, ieri, mai mulţi antrenori: Marian Bondrea, Cristi Popovici, Victor Roşca, Gabi Balint, Gabi Stan, Gigi Mulţescu, dar şi Marin Barbu. Pentru ultimul dintre aceştia, varianta revenirii la cârma echipei pe care a promovat-o ultima dată în Liga 1, pentru mandatul lui Mihai "Muc" Stoica, "ar însemna o mare şi plăcută surpriză". "Magiun", însă, nu crede că el va fi cel numit. "Fie că sunt eu prea mic pentru Ceahlăul, fie Ceahlăul este prea bun pentru mine", a spus Marin Barbu, şi el cu două mandate pe Borzoghean, în cariera sa.

Lăsat baltă până la urmă: Popovici ar fi venit doar pentru un contract lung
Contactat duminică seară de Ioan Mironaş (directorul executiv al Ceahlăului), antrenorul Cristi Popovici părea să fie o soluţie la îndemâna şefilor de pe Borzoghean. Băcăuanul, ajuns ultima dată la divizionara secundă FC Botoşani, şi-ar fi dorit un contract pe termen lung (de minim doi ani), tocmai pentru a-şi putea duce la bun sfârşit ideile de mărire cu Ceahlăul. Este singura condiţie pentru care Popovici accepta preluarea formaţiei pietrene

"În cazul în care echipa retrogradează, în al doiela an, obiectivul să fie clar, promovarea", spunea tehnicianul care considera, înainte de a ajunge la Piatra Neamţ, gruparea noastră retrogradată într-o proporţie de 80% din liga 1. Până aseară, la închiderea ediţiei noastre, Cristi Popovici nu mai primise nici un semn din partea oficialilor Ceahlăului, motiv pentru care îşi anunţase continuarea angajamentului de la Botoşani.

Înainte de a şti pe cine se vor baza în partida de vineri la Ploieşti, cu Astra, ai noştri stiu doar că vor avea un antrenor la respectiva deplasare.

"Nu ne deranjează condiţia pusă de Popovici, contract pe minim doi ani. Şi noi ne dorim o variantă de stabilitate, nu ceva de scurtă durat", a declarat Ioan Mironas, directorul sportiv al FC Ceahlăul Piatra Neamţ, pe marginea doleanţei lui Popovici.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-28-2009 09:41 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut