Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-28-2009, 09:42 PM
Mesaj: #119
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Marin Barbu va fi noul antrenor al echipei

Marin Barbu va fi noul antrenor al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, după ce şi-a reziliat contractul cu formaţia Dunărea Giurgiu, el înlocuindu-l astfel pe Florin Marin care a demisionat, a declarat, miercuri, preşedintele de onoare al echipei, Gheorghe Ştefan.

"Am avut discuţii cu mai mulţi antrenori şi am ajuns la concluzia că Marin Barbu este cel mai potrivit pentru noi. A mai pregătit echipa, are şi o promovare cu Ceahlăul la activ, e un antrenor mai exigent şi mai rău şi sper să insufle acea răutate şi fotbaliştilor. Contractul este până la finalul sezonului cu posibilitate de prelungire. Sper ca miercuri după-amiază să îl pot prezenta echipei", a spus Ştefan.

Florin Marin împreună cu secunzii Radu Lefter şi Costel Ilie au demisionat în urmă cu trei zile, cei trei susţinând că au luat această decizie pentru binele echipei. Florin Marin mai plecase o dată de la formaţia nemţeană, după jocul cu FC Braşov, scor 0-1, din etapa a 6-a a Ligii I, el fiind atunci demis de Gheorghe Ştefan pentru că nu a vrut să scoată echipa de pe teren.

Marin Barbu a antrenat în acest sezon divizionara secundă Dunărea Giurgiu, iar în cariera sa a mai pregătit în Liga I formaţii precum Ceahlăul, Foresta Suceava, Petrolul sau UTA. Tehnicianul i-a mai antrenat pe cei de la Ceahlăul în prima ligă în sezonul 2001-2002, atunci când a stat pe banca tehnică 18 meciuri, în care a înregistrat 9 victorii, 2 egaluri şi 7 înfrângeri. De asemenea, în sezonul 2005-2006, Barbu are la activ o promovare din liga secundă cu nemţenii, dar atunci a fost schimbat exact înainte de startul Ligii I.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-28-2009 09:42 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut