Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-06-2009, 10:10 PM
Mesaj: #135
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Agreează amânarea debutului returului

Returul ediţiei 2009-2010 a campionatului Ligii I la fotbal va începe cu o săptămână mai târziu decât era programat iniţial, adică la data de 20 februarie. Oficialii LPF au luat respectiva decizie, în condiţiile în care prima reprezentativă naţională are anunţat, în perioada 17-24 decembrie, un turneu de pregătire în Asia sau într-o ţară arabă.

Gigi Mulţescu, antrenorul numit la cârma băncii tehnice a Ceahlăului cu obiectivul de evitare a retrogradării, s-a arătat de acord cu ultima decizie a LPF. "Principalul" alor noştri are motivele sale să felicite ideea conducătorilor de la Bucureşti.

"Normal că-mi convine varianta ca returul să înceapă mai târziu", a declarat, ieri după-amiază, Gigi Mulţescu. În primul rând, tehnicianul Ceahlăului nu crede că până pe 13 februarie, când trebuiau să înceapă meciurile părţii a doua de campionat, terenurile de joc ar fi fost curate. "Este un aspect foarte important, întrucât rezultatele meciurilor importante din lupta celor doi poli ai clasamentului pot fi influenţate de starea suprafeţelor de joc. În plus, accept varianta amânării debutului returului de campionat şi pentru că se mai câştigă o săptămână în plus de pregătire şi aşezare a lotului echipei", a completat Gigi Mulţescu.

Până să ajungă la retur, Ceahlăul aşteaptă cu interes şi încredere derbyul moldav de sâmbătă, pe Borzoghean cu FC Vaslui.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-06-2009 10:10 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut