Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-08-2009, 08:30 PM
Mesaj: #139
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gigi Multescu: "Meritam cel putin un punct"

Tehnicianul Ceahlaului este de parere ca echipa sa a facut un joc bun, in ciuda diferentei de valoare dintre echipe.

Gigi Multescu: Reporter: Domnule Multescu, inca o infrangere... cum vi s-a parut meciul ?
Gigi Multescu: Am jucat cu un adversar foarte puternic, cu o forta de joc deosebita. La inceputul jocului m-am uitat pe banca lor de rezerve, iar numele de acolo spuneau multe. Am reusit sa echilibram, dar diferenta de forta de joc si de experienta si valoare, pentru ca sunt jucatori cumparati cu milioane de euro; e normal sa-si puna amprenta asupra jocului. Cu toate astea, mai ales dupa repriza a doua, cred ca meritam cel putin un punct. In repriza secunda am controlat jocul, am fost mai mult in terenul advers, si am avut chiar cateva faze bune de gol. In special bara lui Doicaru si lovitura de cap a lui Vitelaru. O repriza au fost ei mai buni, iar una noi. Pacat, puteam mai mult.

Reporter: Credeti ca veti evita retrogradarea ?
Gigi Multescu: Noi trebuie sa facem tot ce e posibil pentru a aduna cat mai multe puncte pana la sfarsitul turului. Iar in iarna speram sa facem niste transferuri, sa imbunatatim valoarea lotului, sa acoperim posturile, sa fie concurenta.

Reporter: La o prima estimare, cati jucatori v-ar trebui ?
Gigi Multescu: Nu pot sa fac astfel de aprecieri pentru ca mai sunt patru jocuri si vom continua cu acesti jucatori. Nu vreau sa-i demoralizez. Am avut cativa jucatori in pregatire, si vor mai veni si in aceasta scurta intrerupere. Speram sa putem imbunatati ceva inainte de ultimele jocuri. Deocamdata sa discutam pe termen scurt, iar din iarna vom vedea.

Reporter: Ce va propuneti in urmatoarele meciuri, pana la sfarsitul turului ?
Gigi Multescu: In primul rand, sper sa folosim cat se poate de eficient aceste doua saptamani de pauza. La fiecare joc vom incerca sa obtinem puncte. Nu pot face acum calcule. E o diferenta intre cate as vrea si cate putem obtine. Nu avem o echipa foarte puternica, si urmeaza sa jucam cu Urziceni, CFR sau Craiova. Sunt meciuri foarte grele.

Reporter: Rohetki a jucat accidentat ?
Gigi Multescu: Nu e accidentat. Are o problema la picior, dar a putut trece peste asta. Nu vroia sa riste la degajari, dar nu putem sa ii reprosam nimic lui Rohetki. Am vorbit inainte cu el, cu antrenorul de portari, totul a fost in regula.

Reporter: Sunt probleme cu pregatirea jucatorilor, in special fizica ?
Gigi Multescu: Da, am si facut teste si suntem constienti de asta. Am actionat in consecinta saptamana asta, cat am putut, pentru a pastra si prospetimea. Cand sunt si probleme fizice, pe langa lipsa de experienta, va dati seama ca nu e foarte bine.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-08-2009 08:30 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut