Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-09-2009, 10:05 PM
Mesaj: #140
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
De astăzi începând, la Ceahlăul este aşteptat un alt grup de "stranieri"

Şi totuşi, reabilitarea echipei Ceahlăul în clasamentul Ligii 1 este posibilă. În ciuda rezultatelor dezamăgitoare de până acum, a punctelor puţine obţinute şi chiar a prestaţiei alor noştri. O spune chiar "principalul" Gheorghe Mulţescu. Acesta îşi pune mare bază în sprijinul pe care-l poate primi de la următorii fotbalişti aşteptaţi să sosească, chiar de astăzi, în tabăra Ceahlăului pentru teste.

"Vor veni şi la noi vreo cinci sau chiar şapte jucători în probe. Pentru că sunt stranieri, aceştia pot fi rezolvaţi repede, în ideea legitimării lor la noi. Important este să ne dea satisfacţie şi încredere că pot deveni soluţii benefice pentru ce avem de făcut şi că se vor ridica peste valoarea băieţilor de acum. Vrem neapărat să îmbunătăţim valoarea lotului, înaintea ultimelor patru etape din prima parte de campionat", a completat "principalul" de la Ceahlăul. În plus, pentru perioada imediată de întrerupere a campionatului, Gigi Mulţescu îşi propune să aducă mai multă eficienţă în prestaţia echipei sale.

"Trebuie să facem tot posibilul ca până la sfârşitul turului să acumulăm cât mai multe puncte", a încheiat Mulţescu.

Universitatea Craiova, Internaţional Curtea de Argeş, Unirea Urziceni şi CFR Cluj vor fi adversarele Ceahlăului în ultimele patru etape din turul Ligii 1 la fotbal.

Mulţescu, dezamăgit de ce a găsit la echipa sa: "Jucătorii au carenţe în pregătirea fizică şi tehnico-tactică"
Atmosfera apăsătoare dată de locul echipei în clasament şi perioada critică din campionat. "Principalul" Gheorghe Mulţescu găseşte o rezolvare pentru fiecare din aceste greutăţi ale Ceahlăului. Antrenorul pietrenilornu ţine să nu-şi demoralizeze jucătorii ce-i are la dispoziţie. Acesta refuză să spună de câţi fotbalişti ar avea nevoie, în iarnă, pentru încropirea unui lot care să forţeze salvarea de la retrogradare. "Nu le fac bine băieţilor de acum, vorbind despre numărul de jucători necesari la echipa noastră", a completat Gigi Mulţescu. Şeful băncii tehnice a pietrenilor a confirmat, însă, la capătul meciului de sâmbătă, că "sunt lipsuri pe toate planurile. Jucătorii au carenţe în pregătirea fizică şi tehnico-tactică. Ne-au demonstrat-o şi rezultatele testelor susţinute în primele zile ale săptămânii pregătitoare partidei cu Vasluiul. La un lot lipsit de experienţă, dacă mai apar şi carenţe în pregătire, e deja prea mult", a încheiat Mulţescu.

Mulţescu despre Vaslui: "Adversar puternic, o forţă deosebită"
Doar o simplă privire către banca tehnică a Vasluiului i-a redat, tehnicianului principal al Ceahlăului, diferenţa clară de valoare între cele două adversare ale partidei de sâmbătă seară pe Borzoghean.

"Ştiam cu cine jucăm, pe cine o să avem în faţă. Dar când m-am uitat pe bancă la jucătorii lor de rezervă, mi-am dat seama de multe. Un adversar puternic, o forţă deosebită. Diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul pentru că am dat peste jucători cumpăraţi cu milioane de euro", a declarat Gigi Mulţescu.

Doicaru, aproape de gol de generic TV
Repriza secundă a meciului de sâmbătă ar fi putut aduce bucuria Ceahlăului. Parcă mulţumiţi de ideea unei victorii scurte şi normale, elevii lui Lăcătuş nu doar că n-au mai forţat la reluare, dar au şi acceptat să intre în jocul gazdelor. Cel mai aproape de gol a fost Doicaru. Folosit ca "vârf" împins, acesta a tras în multe rânduri echipa după el. Iar când a rămas aproape de coechipieri, a încercat să-l surprindă pe Hăisan de la 25 de metri. Lobul în forţă (53) a nimerit însă doar transversala.

"O repriză au fost ei peste noi, dar la cum am jucat în actul secund, cred că meritam un punct. Am păstrat controlul jocului mult timp, am ajuns de mai multe ori în careu", a declarat la final, Gigi Mulţescu.

Roheţki şi Onciu, în infirmerie
Portarul Roheţki şi mijlocaşul Onciu au acuzat probleme medicale la capătul jocului de sâmbătă seară cu Vasluiul. Primul dintre ei acuză o jenă la picior, de mai mult timp, motiv pentru care a încercat să şi-l protejeze cât şi cum a putut. "Este vorba de un hematom la piciorul lui, problemă ce n-a fost vindecată şi tratată la momentul respectiv. Prin jocul său s-a putut observa, că n-a vrut să rişte o accidentare gravă", a declarat antrenorul Mulţescu.

Portarul sucevean al Ceahlăului va efectua astăzi, în capitală, un consult la cabinetul doctorului Pompiliu Popescu.

La rândul său, mijlocaşul Onciu a trebuit să-i lase locul, în repriza secundă, lui Achim.

"Cred că Onciu a fost cel mai bun de pe teren; s-a şi văzut. Dar a trebuit să-l menajez pentru o problemă medicală, la pauză", a încheiat tehnicianul Ceahlăului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-09-2009 10:05 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
62 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut