Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-10-2009, 10:19 PM
Mesaj: #142
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
"De Ceahlăul, voi rămâne mereu legat sufleteşte!"

Mulţescu. Nu antrenorul, ci jucătorul. Cătălin Mulţescu, fostul portar al Ceahlăului în anul ultimei retrogradări a pietrenilor din Liga 1, n-a uitat nicicum de gruparea de pe Borzoghean. Aici a mâncat o pâine albă în ultimul mandat al lui Viorel Hizo. Şi tot la Piatra Neamţ, Cătălin a ieşit în evidenţă la câteva partide importante. Până să fie acuzat că nu şi-a apărat corect şansele în tristul meci de la Craiova, partidă ce a dus la retrogradarea alor noştri în vara lui 2008, sporise, prin intervenţiile sale, şansele de supravieţuire în prima ligă pentru Ceahlăul.

Ieri, portarul din perioada cu cei mai mulţi stranieri şi totodată cu cel mai costisitor buget din istoria grupării noastre, a acceptat să vorbească despre situaţia de acum a fostei sale echipe.

"De Ceahlăul, voi rămâne mereu legat sufleteşte!", anunţă, din capitală, Mulţescu junior, care o spune nu doar pentru că acum echipa este antrenată de tatăl său.

După retrogradarea din vara lui 2008, Cătălin şi-a anunţat dorinţa de a-şi prelungi înţelegerea cu Ceahlăul. Tocmai pentru a le răspunde tuturor celor care-l acuzaseră că n-a fost fidel pietrenilor şi în jocul de la Craiova. Dar valul schimbărilor şi politica de intinerire a efectivului Ceahlăului, l-au făcut să-şi caute alt loc de muncă. Acum, Mulţescu junior se pregăteşte cu Dinamo II, dar stă în aşteptarea unei oferte din Germania, pentru teste la o grupare din liga a treia.

"Este o cu totul altă eră pentru echipa din Piatra Neamţ"
Dacă antrenorul Mulţescu şi-a exprimat, încă după primele sale contacte cu Ceahlăul, dorinţa unor achiziţii urgente în curtea formaţiei sale, juniorul Cătălin îi confirmă ideea. "În doar cinci-şase jucători, nu poţi face faţă adversarilor, fie ei şi de aceeaşi cotă, într-un meci întreg".

"Acum, este o cu totul altă eră la echipa din Piatra Neamţ", susţine Mulţescu junior. Recunoaşte că a mai vrut, o dată, să se întoarcă pe Borzoghean, dar nu ca jucător activ. "Doar să mă pregătesc pentru mine, să-mi mai salut şi eu amicii şi să-mi reîntâlnesc prietenii şi «prietenii». Însă m-am lăsat păgubaş, ca să nu le mai dau idei altora"

Despre Forminte, Bădescu, Cebotaru şi Doicaru, foştii lui coechipieri, Cătălin Mulţescu spune că "au rămas să ducă greul echipei acum". Pe Onciu îl vede un fotbalist de viitor, dar are şi unele critici de făcut la adresa "mai multora din noua echipă", pe care i le va împărtăşi, probabil, doar antrenorului principal de la Ceahlăul. "Discut mult cu tata. Eu îi mai spun despre ce mai ştiu din perioada în care am jucat acolo şi aşa îşi mai face o idee aparte despre fiecare dintre băieţii rămaşi la echipă".

"Mai mult curaj!"
Mulţescu junior găseşte o lipsă de curaj, "de mai mult tupeu în joc" şi nu neapărat de experienţă, în prestaţiile tinerei echipe pregătită de tatăl lui. "Sunt băieţi de perspectivă acum, la Ceahlăul. Şi pentru că la situaţia de acum, până-n iarnă nu prea mai au ce pierde, nu văd de ce n-ar dovedi mai mult curaj, entuziasm şi determinare în meciuri, fie şi contra granzilor campionatului. Aşa ajungi să creşti în valoare", spune Cătălin. Fostul portar al Ceahlăului, apelat "Fram" de coechipieri pe când îmbrăca tricolul pietrenilor, găseşte în noul sezon "un campionat aburit rău". "Nu se mai aleargă! Pe vremea mea la Ceahlăul, mai erau fotbalişti. Şi cu zece kilograme în plus, dacă aş avea faţă de cerinţele normale ca sportiv, aş juca acum mai bine decât o fac alţii în campionatul nostru", îşi completează ideea, portarul Mulţescu. Pe cei de la CFR Cluj, una dintre viitoarele adversare ale Ceahlăului în etapele rămase din tur, îi găseşte "ca legaţi de picioare. Sunt de bătut, dar cu multă minte în joc". La capitolul laudativ în imaginea jocului Ceahăului, pentru că există şi aşa ceva, Cătălin remarcă prestaţiile elevilor tatălui lui, dovedite în reprizele secunde ale ultimelor două meciuri. "La Astra au marcat, dar la fel puteau face şi sâmbătă la vizita Vasluiului".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-10-2009 10:19 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
120 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut