Ştiri Cetatea Suceava
01-09-2010, 11:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Alţi bani aruncaţi pe fereastră
"Consider că Pălimaru a beneficiat de toate condiţiile la Suceava însă el a arătat foarte puţin în raport cu ceea ce ne-am aşteptat de la el. Mă bucur că a înţeles exact ce ne-am dorit de la el şi am reziliat contractul pe cale amiabilă", declara Ciprian Anton pe 3 decembrie 2009, când Clement Pălimaru a părăsit Cetatea. La o lună distanţă, am aflat că înţelegerea de reziliere pe cale amiabilă a contractului dintre Cetatea şi atacantul Clement Pălimaru s-a făcut abia după ce preşedintele Ciprian Anton i-a promis acestuia că-i achită şi salarul pe luna decembrie. Altfel spus, preşedintele Cetăţii s-a descotorosit de jucător şi i-a promis că-l plăteşte deşi acest nu mai presta nimic pentru Cetatea. Numai că Anton nu şi-a ţinut promisiunea faţă de Pălimaru astfel că jucătorul ne-a spus că are de încasat salariile pe noiembrie şi decembrie şi câteva prime.
"Eu nu am ce să-i mai sun pe cei de la Cetatea. Aştept data de 15 ianuarie, care era trecută în contrcat ca dată scadentă şi dacă nu-mi primesc banii depun memoriu la FRF", a declarat ieşeanul care se antrenează acum cu Poli, echipă cu care a efectuat deja vizita medicală. Şi uite aşa se face că din bugetul pe 2010, preşedintele Anton va trebui să plătească printre altele şi o restanţă pe luna decembrie faţă de un jucător care nu a mai evoluat pentru Cetatea în acea lună. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut