Ştiri Cetatea Suceava
01-09-2010, 11:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Homneac: "Sunt în discuţii cu nişte echipe din Liga a 2-a"
Tudor Homneac aşteaptă reunirea lotului de luni pentru a avea o discuţie cu conducerea Cetăţii, după care va şti cu exactitate dacă va mai rămâne la Suceava sau nu.
Cum jucătorul a declarat în repetate rânduri că dacă nu-şi va primi banii în această lună va părăsi echipa, iar conducerea nu are cum să-şi achite datoriile faţă de jucător, şansele ca Homneac să mai îmbrace tricoul alb-albastru şi în retur sunt doarte mici. "Nu pot spune nimic concret deocamdată. Eu mi-am dorit foarte mult să joc pentru Cetatea şi îmi doresc şi acum dar în aceste condiţii nu se poate. Sunt în dicuţii cu câteva echipe din Liga a 2-a şi probabil dacă nu se va rezolva nimic voi pleca", a declarat căptanul sucevenilor. Căpitanul confirmă zvonurile Cu siguranţă la reunirea lotului, în vestiarul Cetăţii va fi tensiune. Jucătorii au fost lăsaţi cu buza umflată de Sărbători şi pentru ei conducerea clubului are numai veşti proaste: reducerea salariilor, lipsa unui loc de cazare pentru cei din afara Sucevei şi o nouă amânare pentru plata restanţelor. Căpitanul Tudor Homneac a ţinut legătura cu colegii săi în această vacanţă şi din spusele acestora el crede că mulţi dintre ei nu vor mai accepta o nouă amânare. "Toţi sunt foarte supăraţi şi probabil dacă nu se va ajunge la o înţelegere vor depune memorii. Până la urmă fiecare va proceda aşa cum va considera că e mai bine pentru el", a declarat Homneac. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut