Ştiri Cetatea Suceava
01-21-2010, 06:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Anton: "Nu-mi dau demisia!" Ciprian Anton a luat act de petitia initiata de suporterii suceveni prin care se solicita demiterea sa din postul de presedinte al clubului Cetatea. Desi recunoaste ca actiunea fanilor este o chestiune democratica, Anton a precizat ca nu intentioneaza sa renunte din proprie initiativa la sefia echipei locale de fotbal, intrucat nu are ce sa isi reproseze vis-a-vis de activitatea sa pe Areni.
"Dacă sunt demis plec cu plăcere, în rest pot spune că nu intenţionez să-mi dau demisia. Nu-mi reproşez foarte multe cât am fost în fruntea echipei Fotbal Club Cetatea, nu am nimic cu fostele glorii ale clubului şi cred că nu am făcut greşeli majore", a declarat Ciprian Anton pentru blogul personal al jurnalistului Sandrinio Neagu. Promovata de siteurile de sport din Suceava, precum si de blogurile personale a mai multor ziaristi locali, petitia pentru demiterea presedintelui Anton a strans pana in acest moment 72 de semnaturi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut