Ştiri Concordia Chiajna
12-13-2009, 01:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Concordia Chiajna
Minea: "Vom face pasul cel mare anul acesta"
Presedintele sectiei fotbal de la Concordia Chiajna, George Minea, refuza sa creada ca fotbalistii formatiei ilfovene joaca la pariuri si afirma ca acestia sunt niste jucatori experimentati si de mare caracter.
Oficialul formatiei din Chiajna a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca are incredere in forta echipei, despre care crede ca va obtine promovarea in primul esalon fotbalistic, la finalul acestui sezon. "Eu zic ca nu e adevarat ce se spune, cum ca fotbalistii nostri ar juca la pariuri si spun ca noi am avut un parcurs foarte bun in acest tur. Am fost chiar aproape de locul de promovare, dar s-a intamplat o sincopa in jocul echipei, in ultima vreme au fost cateva probleme. Nu cred ca s-a ajuns pana acolo, incat ca fotbalistii sa joace la pariuri. Nu cred, pentru ca noi avem jucatori cu experienta si de mare caracter. Sunt un tip optimist si inca sunt de parere ca vom face pasul cel mare anul acesta. Am avut o discutie cu domnul Lita (n.r. antrenorul Lita Dumitru), care era suparat. Eu cred ca nu va parasi echipa in aceste momente. Sunt optimist, pentru ca avem niste jucatori de mare perspectiva care vin din spate. Am achizitionat instalatia de nocturna, avem proiecte mari. Nu cred ca Lita Dumitru ne va parasi. S-a simtit foarte frustrat, pentru ca am dominat clar si nu am inscris din trei metri, din cinci, din sase, am ratat multe ocazii. Dar noi suntem optimisti, pentru ca avem o echipa buna. Lasam durerea la o parte si mergem mai departe. Inca sper ca echipa noastra va avea un cuvant greu de spus in primavara, cu toata ca Sportul Studentesc este o echipa foarte buna si in revenire de forma. Noi de vreo doi ani incercam sa promovam, dar eu sunt in continuare optimist", a declarat George Minea, in cadrul emisiunii "Fotbal la matineu". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 09-07-2009, 01:44 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 09-07-2009, 01:45 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 09-07-2009, 01:46 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 09-08-2009, 02:35 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 09-16-2009, 10:07 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 09-28-2009, 09:27 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 11-09-2009, 09:50 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 11-14-2009, 12:58 AM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 11-14-2009, 12:58 AM