Ştiri Dacia Mioveni
01-09-2010, 09:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dacia Mioveni
Halagian preia Dacia
Dacia Mioveni pare sã-și fi gãsit antrenorul cu care va aborda returul campionatului. Deși actele nu au fost parafate, zvonurile îl dau ca sigur pe Armeanu la Mioveni.
Halagian va face echipã la Dacia cu Marian Panã, ca și la Gloria Bistrița, în turul campionatului Ligii I. Din cîte se pare, practic, de echipã se va ocupa mai mult Marian Panã, Hala urmînd a fi director tehnic. Florin Halagian se întoarce astfel în Argeș ca antrenor, dupã ce ultima oarã a pregãtit pe FC Argeș pînã în 2002. De altfel, Armeanu a fãcut istorie în Trivale, cîștigînd singurele titluri ale alb-violeților, primul chiar în întîiul an cînd s-a apucat de antrenorat. Florin Halagian a mai antrenat FC Olt, Steaua, Victoria București, Dinamo București, Universitatea Craiova, FC Național, FCM Bacãu, FC Brașov și Ceahlãul Piatra Neamț, în perioada 1979-1980 și 1988-1991 a fost antrenor federal, conducînd lotul olimpic al României. A condus echipele pe care le-a antrenat în Divizia A în 918 meciuri, aflîndu-se în fruntea antrenorilor români și chiar europeni. În cariera lui de 32 de ani ca antrenor principal, lui Halagian i-au trecut prin mînã, la cele 10 echipe, peste 500 de fotbaliști, dar cel mai bun dintre ei a fost Dobrin. Neagoe a negociat și el Eugen Neagoe a negociat și el cu Dacia Mioveni, însã șansele sã fie numit antrenor sînt foarte reduse. "Da, este adevãrat, am discutat cu cei de la Dacia Mioveni și sînt șanse sã antrenez acolo. Voi mai avea discuții și în aceste zile. Echipa este la trei puncte de promovare, la jumãtatea campionatului, și nu voi accepta oferta de la Mioveni decît dacã se dorește promovarea în Liga I. Pentru asta trebuie însã sã am sprijinul tuturor, deoarece bãtãlia pentru promovare este foarte grea. Au mai fost discuții doar cu echipe din liga a doua. Dupã cum se știe, din cauza regulamentului, în acest sezon nu mai pot antrena în prima ligã. Am fost în discuții și cu Farul Constanța, unde a ajuns în cele din urmã prietenul meu Fane Stoica", a spus Eugen Neagoe. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 11-05-2009, 10:28 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 11-05-2009, 10:30 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 12-06-2009, 04:55 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-03-2010, 04:06 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-09-2010, 09:18 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-09-2010, 09:22 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-09-2010 09:23 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-10-2010, 07:29 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - avid - 03-24-2010, 06:19 PM