Ştiri Delta Tulcea
09-22-2009, 08:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Delta Tulcea
Unde sunt suporterii FC Delta?!
O altă întrebare a tulcenilor pentru primarul Hogea se referea la echipa FC Delta Tulcea, aceştia cerând explicaţii autorităţilor în legătură cu condiţiile impuse de F.R.F. pentru înscrierea echipei în Liga I de fotbal. Răspunsul primarului Hogea a fost următorul: "Salut interesul tulcenilor pentru echipă, însă îmi doresc ca acest interes să se regăsească şi în numărul spectatorilor care vin pe stadion. Spun asta pentru că, în ciuda efortului financiar substanţial pe care-l fac Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, pe stadion nu sunt mai mult de 300 – 400 de spectatori şi eu sunt prezent în tribună de fiecare dată. Nu-mi explic asta, deşi aud astfel de critici de foarte multe ori. Până la urmă, primul mod de a susţine financiar această echipă este ca tulceanul să vină la stadion, să-şi plătească acel bilet care nu este la un preţ atât de mare până la urmă. În momentul în care voi vedea 800 sau 1000 de spectatori la meciurile FC Delta Tulcea atunci sigur că există un curent de masă şi motivaţia noastră, a administraţiei ar fi alta", a declarat Hogea.
Acesta a spus că susţinerea financiară a Consiliilor Local şi Judeţean este de circa 40 de miliarde de lei pe an şi că acestea sunt fonduri rupte din investiţiile alocate municipiului. În ceea ce priveşte promovarea echipei în Liga I, primarul a spus că "anul acesta, la sfârşitul anului competiţional, baza sportivă FC Delta a fost licenţiată pentru Liga I, cu anumite derogări. Anume că într-un an de zile trebuie să rezolvăm anumite probleme, adică mărirea capacităţii tribunelor, cabinetele medicale, sala de conferinţe, cabinet antidoping, condiţii minimale pe care Federaţia ni le-a impus să le rezolvăm într-un an de zile", a mai spus Hogea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:39 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 09-03-2009, 05:49 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 09-04-2009, 08:35 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - mircovucinic23 - 09-07-2009, 11:05 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 09-22-2009 08:02 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 09-30-2009, 07:08 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 11-08-2009, 10:33 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 12-01-2009, 11:54 AM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 12-21-2009, 04:15 PM