Ştiri Dinamo Bucureşti
12-02-2009, 09:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Bonetti s-a dus la FIFA!
La începutul lunii octombrie, şefii l-au demis pe Dario Bonetti. El a mai rămas o lună în România pentru a negocia cu Nicolae Badea detaliile financiare ale despărţirii, însă, după mai multe runde de discuţii, nu s-a ajuns la nicio înţelegere.
Între timp, italianul şi-a găsit echipă şi a ajuns în Serie C1B din Peninsulă, la echipa Valle del Giovenco. Chiar şi aşa, italianul nu a uitat că are de primit bani de la Dinamo şi, pentru că între cererea sa şi oferta acţionarilor era o diferenţă foarte mare, a luat decizia de a reclama formaţia din "Ştefan cel Mare" la FIFA. "Câştig sigur!" Contactat de ProSport, Dario Bonetti a confirmat informaţia şi spune că în câteva zile oficialii forului mondial îi vor da un răspuns. "Dosarul meu este la FIFA. Săptămâna viitoare se va soluţiona şi sunt sigur că o să câştig. E vorba doar de principii", a declarat antrenorul. Mai mult, omul care a calificat echipa în grupele Europa League spune că nu a renunţat nici la banii promişi de Borcea pentru "minunea de la Liberec", cei 750.000 de euro care ar fi trebuit împărţiţi egal între fotbalişti şi stafful tehnic: "Vreau prima de la calificarea în Europa League, pentru care am muncit foarte mult. Toţi cei care am contribuit trebuie să fim recompensaţi". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
91 Musafir(i)
91 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut